![]() |
hm...na epoxici. i skoro 1k bodova manje od gainward i leadtek.
|
Koja je mema na toj Galaxy? To je ona sta dodje sa Zalmanom ili si ga ti naknadno stavija?
Ako je 1,6ns, morala bi joj mema jos ici, barem 1,2GHz :clap: |
tesko na 1.2, gs i extreme verzije su jedino izgurale sa memorijom do tuda. cak sam citao da i neke "obicne" leadtekice idu preko 1.2ghz za memu, sto je odlicno. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da to je ona sto dodje s njim! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
Uključi si temperaturni sesnsor u biosu grafe pa se budeš sam uvjerio:smoke: |
Nama su isto temperature ZA VRIJEME vrtenja 3dmarka05 sa Gainwardom bile oko 60C...A cim izbaci rezultat graficka se prebacuje u 2d mod te vise nije toliko opterecena i u nekoliko sekundi temperatura pada na oko 40C i na kraju na 36C...Da bi se vidjela prava temperatura mora se mjeriti nekim programom za vrijeme vrtenja 3dmarka i to je najbolje da se isti vrti 4-5 puta tako da se vidi kako gpu dise pod pol sata-sat max. opterecenja i tako se najbolje vidi max temperatura te stabilnost...:beer:
EDIT: Da nadodam bez Zalmana u idleu je temperatura Gainwarda 48-54C (ovisno normalno o vanjskoj temperaturi i ostalim komponentama) sa Zalmanom 34-40C, dok pod punim opterecenjem bez zalmana 72-82C, sa zalmanom 58-64C... |
E.T. -imaš u RivaTuneru opciju koja će ti napraviti dijagram temperature i spremiti u log:)
Narihtaj si to kad se ideš igrati ili pusti bench nek loopa sat vremena pa pogledaj... |
1 privitaka
Meni ne ide preko 80 °C. :D
|
1 privitaka
E.T. jel ovakav cooler?
Ako je nije ni cudo da nis ne hladi, a buci kao mandrila u vrijeme parenja. :D |
Citiraj:
: goood : |
Citiraj:
@kian da to je to |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:06. |