![]() |
|
Auuu, moći ćemo i mi smrtnici za volan Rimca :D
|
bio je concept one u driveclub na ps4, samo radi toga sam kupio igricu :D
|
Dobra lista.. Šta je to, jedno 350 auta? E to je lista. :)
|
Gledam ove gameplay videe na yt... Zbilja su se potrudili sa zvukovima auta i ostalim... preorder premium verzije je pao tak da sam riješen odmah sa ekspanzijama. Jače je od mene, jbg
Neki R34 video me odmah raznježi :lol2: |
Zvukovi su odlicni izgleda da su se ovaj put potrudili.
Bit ce zanimljiva zima. |
Forza Horizon 5
Citiraj:
Ovo su svi auti iz Forze 4 + dodani auti predstavljeni prošle godine. Sve starije od 2020. je bilo u FH4 i FH3. Moram priznati da sam malo razočaran što bar nisu neke druge starije modele dodali, nego praktički sve isto kao i prije. Očekivao sam više aktualnih auta https://gearnuke.com/full-forza-hori...%20items...%20 Čak ni ovo nije finalna lista jer su ubacili kasnije još dosta toga iz 2019. i par komada iz 2020. |
IGN kaze masterpiece.brutalno izgleda
|
Komp spreman i utegnut, skida se trenutno ali na mizernih 30mbits. iz nekog cudnog razloga mi ne prelazi 30mbits. Ptobao sve moguce sa neta.
|
Stvarno čudno...od ponoći je puštaju, svi su navalili na skidanje :D
|
Citiraj:
Nebitno koja igra i u koje doba da skidam. |
Vjerojatno je MS ograničio brzinu po korisniku, da svi imaju iste uvjete :)
|
Finih 50-60mb meni skidalo. 122gb samo tak :D
Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk |
Utrošio nekoliko sati u igri i baš guštam. Grafika, zvukovi, sve top. I jako dobro optimizirana.
|
Nemojte se javljati u temi ako ne stavljate slike :D
Ajmo, u foto mod i pucajte! |
3 privitaka
No evo nešto malo za početak....
|
bas mi jucer na YT iskocio video sa E39 M5, uffff :goood:
https://www.youtube.com/watch?v=RgCliFO-3L8&t=266s |
Izgleda da se pojavila i u videotekama. Pa ćemo da vidimo kako će PC to žvakati dok se Xbox ne nabavi.
|
Citiraj:
Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk |
Amer valjda ne zna upaliti vsync u igrama.
|
Dostupna u videoteki...
|
Videoteka verzija ima malih problema. Crasha se već na intru (Playground Games screen).
Ako nekome radi, nek u PM podijeli lijek za problem koji nije od Empress... Gdje su nestale trial verzije kad ih čovjek treba... :D |
Ček, zar nema demo/preview verzije za download s oficijalnih stranica (kao što je bio slučaj s H4) ??
|
Ma nema, Store nudi kupnju Standard, Deluxe i Premium samo.
FH4 sam uzeo Premium i stvarno mi nije žao novaca, ali tu sam skeptičan, mislim da je neću moći ganjati kak spada. EDIT: Sad vidim da daju Game Pass 3 mjeseca za 1 funtu. Problem riješen :D |
Citiraj:
|
Ja oduševljen s igrom kao i zadnje dvije forze horizon do sada :D Napredak se vidi u grafici, ne neki drastičan jer je i FH 4 izgledala odlično, ali krajolik mi izgleda ljepše, refleksije... gameplay zadržao stari štih naravno, a novine koje su dodali meni dovoljne da igra bude odlična. Jednostavno otkada sam ušao u svijet Forze sa FH 3 meni više niti jedna igra s autima nije dobra, baš mi je pravi gušt igrati,a FH 4 sam prestao igrati prije nepunih 3 mjeseca možda.
Ja sam na postojeći gamepass ultimate uzeo premium addon bundle za 40 eura i peglam od petka. I da na rtx 2060 igra na ultra detaljima u FHD rezoluciji radi u prosjeku na 76 fpsa po benchmarku,a "in game" što sam pratio fps drži većinom oko 90, dakle odlična optimizacija. Sve u svemu ja prezadovoljan i ulupati će se u ovo sati i sati :) |
steam verzija se pali prek steama, ne pali ms store il tak neš?
|
Ne da mi igrati prije 9. s gamepassom. Bitno da sam danas dvaput skinuo stotinjak GB :D
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko vidim kod sebe, sve ide prek Steama. Ne vidim poveznicu s MS-om. Btw. čim više igram to mi se više sviđa. Kupio R34, napucao ga i deri asfalt miško:goood: |
sad neznam dal kupit ovo od 60, ili bacit 100€ u igru za premium
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:43. |