![]() |
Citiraj:
Mislim da je malo pretjerala, pa ni Bubba nije bio u temi, a onda znaš da nije bilo strašno da ga slikaš. |
OK Yaya, nema potrebe da tražiš brisanje profila.
Na žalost si naletjela na par gikova koji misle da su svi članovi vični kojekakvim eskapadama sa lemilicom, i ostalim sranjima... Čitaj postove gdje ti Poštovano Članstvo sugerira kupovinu novih zvučnika. Nitko od nas "normalnih" nije želio da cijela situacija ode u tom smjeru... |
A ti si pak lobo64 ne "omašio ceo fudbal", nego cijeli sport općenito:D:D:D
|
I ja čitam i mislim si isto to :D
|
Citiraj:
Ako se ne varam, Yaya je rekla da zvučnici rikavaju te je tražila preporuku za kupnju novih. Nije tražila niti adaptere za digitalno spajanje, niti prelemljavanje pločice u digitalnom sklopu (jbt, ja nisam elektronički nepismen pa se još uvijek pitam kaj to znači), niti otvaranje daljinskog te čišćenja od prašine... Da bi na kraju, shvativši da Žena nije tehnološki potkovana krenula sprdnja ... Ako ovo napisano do sada nije jasno, onda stvarno neznam kakvu poruku poslati. |
I dalje ne kužiš, a?
Sve što si napisao je bilo vezano na njenu izjavu: Citiraj:
|
Citiraj:
Vaše znanje je (što se mene tiče) neupitno, no očito treba poraditi na komunikaciji (ne tiče se samo Vas, ja sam isto tako tvrdoglavi pajser u nekim stvarima). Jbt, zapetljao sam se u pizd...u želeći pomoći članu foruma... Možda sam nastupio kao slon u dućanu porculana, a jeb..t ga... Molim da mi Poštovano Članstvo to ne ugravira na nadgrobni spomenik. Još uvijek sam mišljenja da Yaya nebi trebala bacit žlicu glede foruma... |
Citiraj:
Procitaj sve, ne samo naslov. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Ako se dobro sjećam, yaya je imala oko 1100 postova od kojih je minimalno 600 bilo u stilu: Citiraj:
A kad se sjetim njezinih postova u temama mobitela (specijalizirala se za Huawei):stoopid::fiju::D |
Citiraj:
Izlazim iz diskusije. Pozdrav. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:14. |