![]() |
Pa PS now radi dobro, zašto ne bi to radilo?
|
Ne znam koliko dobro radi, kad sam htio isprobati Bloodborne, čitao sam da užasno radi a igra je u 30 fps s rezolucijom između 720p i 1080p.
|
Meni radi sasvim ok.
Probaj samo 2 dana, jelte, ali radilo je prilično dobro s minimalnim lagom. |
Citiraj:
|
Da, samo ne na način na koji ti misliš. Ekipa bi željela da mogu igrati svoje Steam igre preko Stadia servisa, što neće biti moguće.
Uplay će biti streaming servis koji ćeš morati plaćati mjesečno kao i Stadia igre, a ne da igraš igre iz svojeg library-a. 15$ mjesečno će biti Uplay + koliko već košta Stadia. I onda ti se otvori vault s preko 100 igara koje ćeš moći igrati, praktički isto kao i što sada možeš. |
Citiraj:
|
Stvarno, cak i Bloodborne? Pitam specifično za tu igru jer traži momentalne reakcije.
Ako su popravili uslugu , uzimam odmah. |
Pa kažem ti, radi bez brige. Nisam nikakav lag primjetio.
|
Vrhunski, javim dojmove kad krenem :)
|
1 privitaka
Neki dojmovi...
|
Citiraj:
|
Eno i Razer objavio suradnju sa Tencentom da rade na Cloud Gamingu. Bit će zanimljivo
|
sa HCL instagrama, igor:
Probao sam Doom Eternal na Google Stadiji maloprije. Igrivo je, ali nije baš idealno. Input lag se ne primijeti toliko, brzo to reagira na svaki input, ali slika kao da nije konstantno u istom framerateu, kao da se svako toliko dropa par sličica. Lagana preskakanja slike se vide tu i tamo. Možda setup tu na sajmu nije baš idealan, ali neće biti ni vaš doma. Nedosljedno je... i vidi se da je to ipak video, vidljiva je video kompresija. |
Citiraj:
|
Na Gamescomu, posto je to ipak gaming sajam vjerujem da su to upogonili najbolje sto moze ic..
|
gamescom
|
Stadia - znači kurčina.
|
možda nekad u budućnosti, ili možda netko nema visoke standarde pa mu to ništa neće smetat
|
Puno je tih možda... A i ista ta pitanja su se vrtila dok je jo OnLive bio u igri tj najavljen (ili kako se je već zvao) pred par godina.
|
Citiraj:
|
da, ali sa kompom od 500€ se možeš igrat bolje nego da imaš stadiu, pretpostavljam, u trenutnom stanju kakvom je
|
|
To kod nas ne radi ili?
Poslano sa mog H8266 koristeći Tapatalk |
Nope.
|
Hehe kao i disney+ koji ce kod nas doc tek za par god
Poslano sa mog H8266 koristeći Tapatalk |
Ma neka to zaživi i da bude igrivo kako treba, nađe se način za igrati i u RH.
|
Ne znan bas kako bi taj stream gaming funkcionirao preko VPN-a...
|
|
|
Eto, ovo je pravi review u jednoj sekundi :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:10. |