![]() |
Re: Re: Re: Sapphire X1800XT OC Bios
Citiraj:
To je XL- on radi na 1000, a XT na 1500:) |
Da ali to je XT OC BIOS i neki kažu da se daj XL flashati s njim. Meni nije jasno kako bi i jedna XL mogla imati ram koji radi na 50tj.60%OC.
|
Pa na dosta XL mema ide bar na 700 bez problema.
Ako se grafa dobro hladi-i više. Obratite pažnju da je taj BIOS najvjerovatnije sa labavijim mem. tajminzima nego orginal. Ista fora kao i sa onim prvim ATI Overclockerom sa driverheavena-kad si clockao beštija je mijenjala tajminge meme.:) Pa si mogao postignuti takt ali nisi dobio perfomanse koje si trebao. |
Citiraj:
|
Ako se ostvari fora sa uključivanjem GPU-a u kodiranje videa (navodno ubrzanje kodiranja i do 5 puta!) onda i x1300 i x1600 dobijaju itekakvu upotrebnu vrijednost za svoje novce.
Ako AGP varijante kartica budu imale pristojnu cijenu, a izgleda da budu, postati će idealne za moj HTPC. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa već ga imam u kompu! Ja ti više vremena provodim na atiju nego na nvidiji, što je i logično obzirom na dob prvog gamera u kući - 13 godišnjeg pubertetlije, inače mog sina!:burn: |
Citiraj:
Player. Dosta opcija za podešavanje slike, slika izvrsna. Probaj za taj tvoj HTPC. |
Nero player?
Kaj je sad to?:confused: |
Citiraj:
Ima i player između ostalog. I to dobar. |
Kako su krenuli jos ce napraviti i OS, pa ce stvarno biti "Katica za sve".
|
A, dobar je ovaj zadnji-sve ima:)
I za gledanje telke, player, alat za konverziju u nero digital format i slično... Još i prži CD i DVD:D :D :D |
@Jelc Još i prži CD i DVD:D :D :D [/B][/QUOTE]
:D LOL |
i jel tko probao flashat x1800xl na taktove od x1800xt?
|
Citiraj:
|
Dečki strpite se malo da izađe neki dobar BIOS editor.
Ne bu grafa pobegla:) Ovak je ipak li-la flashati BIOS XT na XL. Jedan frajer na extreme systemsu je probao i nije išlo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prvo treba osigirati kvalitetno hlađenje.
I pravi odvijač:D Na XL je najbolje skinuti onaj gornji pokrov i staviti 92mm vent:) Šarafi su malo mekani pa da ne bi bilo nismo-znali pri mogućoj reklamaciji treba naći odgovarajući... Nikako pre-mali jer će se vidjeti iz aviona. Dakle-imperativ je dobro hlađenje. A tek onda sve ostalo. |
Citiraj:
to svakako moram zalmana vf700alcu led nabacit pa ćemo onda vidjet |
Citiraj:
Ja bih osobno puknuo 92mm vent.:) |
a šta kao ima razlike između alcu i cu i kolike?
|
Citiraj:
Pri extremnijem overclocku ti i 2-3 c rade razliku u stabilnosti. |
ej vi x1800xl-ci jeste li probali malo dizati taktiće grafe:fuming:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da se to sve stišat ono crvene je boje pa će pasat fino u kućište al za 180kn nemogu kupit bolji zar ne?
|
Ja imam VF700Cu vulgaris i na najačem mi nije bučan.
Meni.:) Nekim šišmišima možda bude:p Bilo kako bilo-tiši je od tvorničkog i skinut će teperaturu GPU-a fino. |
evo kupio sam zalmana fatal1ty FS-V7 bit će fino kad ga ugradim danas ili sutra
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:15. |