![]() |
Rade (za sad) i na Philips tv sa androidom. isto potvrdujem na mi box
|
Pa rade i na Vivax smart TV-ima. Tako da tu baš nema neke veze skuplji ili jeftiniji brand.
Poslano sa mog STK-L21 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zanimljivo je da na Vivaxu HBO zajebava tj baca grešku iako podržava tv a na VOX-u HBO radi ali samo s komandama s mišem i bez titlova. Govlrim o HBO Go aplikaciji. Poslano sa mog STK-L21 koristeći Tapatalk |
Nema to neke veze sa cijenom nego sa certificiranjem.
Danas svi ti streaming servisi a pogotovo Netflix, Prime etc traže da Google SafetyNet prolazi i traže Widevine L1 certifikat. E tu kinezi koje nije briga sfušare i ne dobiju Widevine koji je free a nekada ni SafetyNet ne mogu proći. |
Ne samo Widevine L1, Netflix za HD/4K traži i svoju odvojenu certifikaciju. I dedicated tipku na daljincu. Vjerojatno i zaključani bootloader. Kinezi ne vole zamarati s takvim detaljima, a da ne govorimo o višegodišnjem supportu za nadolazeće verzije Androida.
|
Zakljucani Bootloader je jedan od uvjeta za dobijanje Widevine L1. Potpuno isti uredjaj ako ima otkljucan Bootloader moze imat samo Widevine L3.
Btw, Widevine L3 je dostatan za hardverko dekodiranje HBO-Go streamova. Oni nisu tak strogi ko Google ili Netflix... |
Netflix i Prime su posebni.
Nema certifikata bez tipke na daljinskom, zato moj Xiaomi TV ima i jedno i drugo. Sent from my MIX 3 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Max tv to go aplikacija je muzejski primjer katastrofalno napravljene aplikacije, u životu nisam vidio bugovitiju aplikaciju od te, doslovno ko da su zaposlili jednog pijanog programera da ju napravi i održava.
|
Citiraj:
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Znači aplikacija je radila do onog trenutka kad mi je počela utakmica, s tim da nijedan program od tog trenutka više ne radi.
|
Ja u životu svom nisam koristio goru aplikaciju/program na PCu, znači na mobitelu koliko znam radi skoro uvijek ali na kompu evo već barem 2 tjedna neradi niti jedan program.
Dal netko zna neki fix ili ih jednostavno boli briga za PC program pa brinu samo o mobitel aplikaciji? |
Citiraj:
|
Na racunalu.
|
Mislim da PC aplikacija ne radi već dugo vremena, ja sam jednostavno skinuo Android za PC i gledam tamo kad trebam.
|
Citiraj:
|
Imaš BlueStacks, Droid4X, i još hrpa drugih emulatora. Samo skineš aplikaciju, i imaš punokrvni android environment na kompu sa Google Playom i svim aplikacijama.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jest da je app nepregledna ali radi. Radi i videoteka isto. Isto korisitim na miboxu maxtv to go u spavacoj na prastarom lcd tv, i istina da na androidu radi puno bolje |
Kad sam instalirao MAXtv to go hd na android box javljali je za neke kanale da je uređaj rootan i da neće raditi. Onda odjednom proradilo i radilo bez greške do neki dan kad sam isključio box iz struje. Ne znam je li to slučajno ili su taman nešto mijenjali. Sad opet neki kanali ne rade, a root check kaže da uređaj nije rootan. Ima neko rješenje?
|
Ne koristi hd verziju
|
Probao i običnu i isto javlja da je rootan...
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk |
// Edit
Pogrešan topic. |
ja i dalje imam ovaj problem,svi Sportklubovi rade,Arene neće
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk |
Ima li rješenja za novu apk ? Jer sad ne radi niti jedan kanal na rootanom boxu, a ni magisk ne pomaže.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:05. |