![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
samo za vlasnike face b
znači samo za osobe koje imaju fake book
diskriminacija |
Muku mučim s održavanjem svog i klincovog kompa da vrti "sve". Baš bi mi sjeo ovaj proc. :)
|
Ja sam vas već ranije lajkao, pa sam sad morao najprije dislajkat pa opet lajkat, jel to OK?
|
"te na svom zidu podijeliti post o recenziji procesora"
Za besplatnu reklamu ocjene bi trebale ipak biti više, kaj ne? Ili se ide s onom, dovoljan je naslov, kome se da čitat recenziju? |
Citiraj:
|
ne šeram ništa public sa profila tak da, I'm out...
|
Koja diskriminacija nas sa gerijatrije koji koriste FB jedan put u dvi godine ;)
|
A tek nas koji ni nemaju account :)
@mob |
..tako vam i treba, vi bi da vam ne salju zahtjeve za candy crush, a da dobijete ryzena kojeg sam na neki nacin vec zakapario, e pa neće ići :D
|
Čuo sam za Cherry Crush. Kaj je Candy Crush?
@mob |
Citiraj:
Daklen imas fb koji djeli tvoje podatke na 2 miliona nacina i sheras samo da vide prijatelji ili prijatelji prijatelja ? A sta se desi kada prijatelj tvoga prijatelja to isto shera a public ? :D Ili... kada neki ljevi prijatelj tvog prijatelja TAGA ( sunce mu kalajsano ) objavu tvojega prijatelja koji je sherao tvoju objavu ? :roller: Citiraj:
Za naprednije postavke imate F.B. Puriti, e tu se da vec podosta toga ubiti, maknuti sa lica zemlje itd... no samo za nas obicne smrtnike jel... fejsbuku nemos nista sakriti sherao samo da sam vidis ili sta god drugo... |
Hee hee nisam posjetio svoj FB profil već od prijašnjeg giveaway tako da sretno svima.
|
Nemam fb, ima moja bolja polovica... pa je ona odigrala. :D
|
Lajkano od ranije i šerano sad. Sretno svima!!
|
Citiraj:
:chears: |
Sve odradeno, pa ajde da vidimo. :D
|
Sretno svima :)
|
ne samo da nemam fejs, a lajko bi ga not da mi ga direktno obećate :D
|
Samo nek se nađe, za one koji ne znaju lik i djelo gore navednog razbojnika, i mućkog provokatora :D
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=266972 |
Citiraj:
|
Ovaj komp doslovno crkava i stvaaaarno bi mi trebao nekakav help da me to monetalno manje udri po džepu.
|
Citiraj:
I kažeš ti, nisi ti Hawker, nemaš pojima o čemu mi pričamo :D Post iz istog threada, par komada ispod orginalne recenzije :) @mob |
Citiraj:
U videu ima hrpa materijala za "Glup i gluplji 3(?)" |
Mogu li u moje ime igrati baka, deda, susjedi a da ja dobijem nagradu?
|
Citiraj:
|
Ovisi kako ce uprava definirati "jednom našem čitatelju" !
Jel to registrirani forumas ili netko tko je naletio na fb i prvi put cuo/vidio za PC Ekspert pa lajko :D @Ag008 Da budes siguran mislim da valja babu i dedu registrirati na forum, nemoj kasnije da se grizes radi proceduralnog propusta pri apliciranju. |
AMD je ovaj put određivao pravila i pravo sudjelovanja imaju apsolutno svi koji ispoštuju navedene uvjete. Znači ne moraju biti ni registrirani na forumu, dovoljno je da imaju FB profil.
|
Onda, babe, dede, stričevi, strine, tete i tečevi su svakako dobro došli.
And the winner is.... sin od polusestrične od svekrve Ag-ova polubratićevog pašanca. Krešo nazove čovjeka da claima nagradu, a ovaj pojima nema što je igrao, a kamoli što je dobio. NHF...ali nekako mi se čini da će biti puno lajkova i šerova :D @mob |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:01. |