![]() |
Op op, ovo je ko LED notifikacija na mobitelu na kraju tunela :D
|
Konačno, nadajmo se da će biti oldschool
Gesendet von meinem D6603 mit Tapatalk |
Ova lica su ko prave face, kud je to otisli,cudo
Sent from my Pixel XL using Tapatalk |
|
Hihaj... još jedna 100+ GB igra. SSDovi ili će pojeftiniti ili vraćam 500GB i 640GB WD crnce natrag u stroj.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
Zasad mi izgleda kao COD2 na steroidima. Znači sviđa mi se.
Živi bili pa igrali. :chears: |
Bez mod toolsa i dedicated servera bit ce jos jedna u nizu... :(
|
Koliko mi se cini da ce biti neki achivementi, bacanje avio bomba, tenkovi usrani, napalmi, avioni....
Sto je ovo, battlefield 1.1 |
Citiraj:
|
Zadnji COD koji sam igrao je bila 4 a ovaj mi izgleda primamljivo...
Nadam se da nece zajebati kao sa zadnjim i da ce omoguciti cross-platform play windows store - steam i obrnuto. |
Citiraj:
|
|
No swastika - no buy. Jednostavno.
|
Utter crap. Gdje to u WW2 su švabe imali malteški križ u crvenoj zastavi?
Developers, malo škicnite Wolfenstein TNO i dvojku TNC. A mogli su remasterirat CoD2 i ubacit u bundle. To bi diglo prodaju do jaja. @mob |
Bez obzira sto nema krizeva pribiljezio se za igru. Brzo ce kasna jesen.
|
Citiraj:
Citiraj:
piše da će u singleplayeru bit - osim u Švapskoj verziji jer je kod njih pokazivanje swastike zabranjeno. a u MPu neće bit :lol2: Citiraj:
|
Idiotarija. Povijesna činjenica je povjesna činjenjca. Radi se o video igri pobogu, a ne o veličanju Reicha i svih tih sranja ili pripeme neo-nazi ustanka.
Bolje da onda bannaju igru u Njemačkoj i bok. A uostalom, kupiš worldwide key u Njemackoj i censorship ode u qrac :) @mob |
|
Najbolja pucačina svih vremena... je, da nema jedno 50tak igara koje su izašle zadnjih 20 godina i da ove godine ne izlazi Wolfenstein te nagodinu FarCry 5 i Metro Exodus :)
I mislim, index.hr... što treba dalje reći. Oni su negativ film od dnevno.hr. @mob |
Škart repeater članak, vjerovatno ga više kuća c/p i prevodi na domaće jezike.
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
|
Meni ovo izgleda ko modern warfare 2 sa WW2 skinom doslovno, nekako je gameplay previše ubrzan, kretnje ubrzane
|
Citiraj:
|
Od dvojke sve ide nizbrdo i to svi znamo...samo grafika ide gore a to meni nije dovoljno...da nema rusa i čeha ne bi se više ni igrao na piceku...samo me njihove igre drže...ako već mora arkadna pucačina onda mi je ipak BF bolji...
|
Da nema ovih blesavih kill strikeova bilo bi dobro.
Ce serveri biti dedicated? |
neznam da li se to samo meni čini ali mi je nakako kvejkast ovaj novi cod...:(
|
Probao sam i nisam oduševljen.
Zapravo, sve skupa mi izgleda kao da su stavili novi "skin" na prethodne nastavke. |
ja imam taj dojam preko videa cak, doslovno mi izgleda ko modern warfare2 sa ww2 skinom. Neprirodno brzo oruzja pucaju, reloadaju, snajpaju, di je to od ww2 oruzja...
no ipak cu ga uzeti jer sam se zazelio, a bf mi nikako nije sjeo. modern warfare2 mi je bio medju najboljim cod nastavcima tako da, vjerujem da ce mi se svidjeti. |
ajoj, lose.. upgrejd oruzja itd i taj glupi level up disable please...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:04. |