![]() |
Jebali vas demo-i:D:D:D
|
HM, cudno ja isprevozio sve kaj se u da i nist mi se nije cimalo...:confused:
I to sa mojim polu-s*ebanim quadom, dakle na 16,6... |
Jesi u video optionsima stisnuo broj 2 na tastaturi i stavio sve na high?
Ja sam probao tako ali AA sa prvom stupnju. Dalje nisam niti probavao jer je i ovako frame rate odličan a o grafici da ne pričam |
Citiraj:
:D |
Jeste igrali demo online kako je zakon ja nisam mogao prestat igrat
|
hehe
ja sam se pripremil... i treniram za full verziju...:rolleyes:
|
Re: hehe
Citiraj:
|
Ja sam isto mislio ono komp mi nestabilan, vrti SuperPI 32mb ono ide ko mutavo:rolleyes:
mora da je neki bug u onoj verziji event (kada imaš neke događaje ono s policijom itd) jer u quick raceu ništa:confused: |
Meni na 1024*768 sa sve na high, AA na predzadnjem i leti, tu i tamo malo uspori ali nista strasno s obzirom na grafiku koja je izvrsna, razlika sa Undergroundom ko dan i noc:D Je Underground dobar ali je dosadan, stalno po noci vozis a tu gledas kak lisce pada sa drveca i lijepi se na mokru cestu, milina za oci.
|
Citiraj:
nakon pi 32m odvrti occt test, pa prime bar 6 sati. |
Ma super je!!! Nema boljeg!!!
Usput imam jedno pitanje poprilično vezano za nfs. Kad na underground 2 uključim aa slika mi je crna i vide se samo svjetla. Od staze i auta ništa-mrak. Zašto??? Na ovom demou nisam isprobavao aa jer je i ovako super |
Citiraj:
ili si neš sprčkao u direct3d postavkama. |
Odmah na početku sam napisao kako igra uopće nije zahtjevna, pa se nadam da će u finalnu verziju u baciti još malo goodiesa :D
|
Re: hehe
Citiraj:
|
Jel taj NFS radi EA games?
|
Radi.
Danas je trebala službeno igra izaći |
Citiraj:
|
Baš me nije impresioniral ovaj demo. Izgleda mi kao uljepšani NFS Hot Pursuit 2 , a to je staro.
|
IMAM JE!
veceras ne idem spavati. a sutra uzimam slobodni dan na poslu. iako josh nemam prava na slobodne dane. nema veze. imam igru. :D |
[QUOTE]Originally posted by atha
[B][b] IMAM JE! imam igru. Nisi jedini ;) |
evo jedne slikice na brzinu...
talijani su mi dragi, pa vozim punto... ;) http://img295.imageshack.us/img295/4...nto12mt.th.jpg |
A soundtrack............je dobar?
|
Dobro izgleda na 9550:)
Rezolucija,postavke i framerate? |
Ajd nek netko bude tako dobar da mi napiše popis svih auto??Jel se daju nabacit spojleri i na aute tipa SLR,911....?
|
|
soundtrack u nfs serijalu uvijek je bio dobar. ;)
@mrkonja pa rekao sam ja da je moja radeonka odlicnakartica.... ;) level of details: med-high resolution: 1024/768 tako da se svi vi sa novijim karticama tipa tvoja, pa x600 na vishe, 6600 na vishe i 95xx na vishe, ne morate bojati, vrtiti ce vam lijepo. ;) AA: podesheno u ati tools na 2x. sa 4x nisam probavao, ali mislim da ne bi islo. frames: nisam racunao, ajde danas cu nabaciti fraps pa cu vam javiti. @hrca imash malo nize josh jedan topic o igri na ovome podforumu. LINK kasnije stavljam popis svih auta. |
jel to imate obični ili black edition?
ja hoću black http://tinypic.com/fus4jm.gif |
ja imam black. ali od danas je dobavljiv i obican.
sto se tice black editiona, razilka je samo u dva auta.... |
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:18. |