![]() |
|
Citiraj:
Ja imam D43 i neće preko 220FSB da me jebeš.Jer to zbog socketa A ili? |
ovak ljudi danas bio u linksu i gledao bas kolko je ostalo jos 1.0 verzija rev2...i jako mi je zal al sam nasao sam 1(ja sam si bezicirao jednog)i sutra ga odma kupujem...ak neko oce morat ce pozurit....
sto se tice d43...na kolkom ga cas tj cl vrtis?kolko voltaze?sok a te mozda koci...pokusaj promjenit 1:1(pate ti perfomanse al ces vidjet dal moze jos) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ploča je NF7-S s mantarayevim XT biosom.Latencije su namještene na optimal tako da on sam sebi određuje.Mislim da su oko 220 3-4-4-9.Katastrofa.Voltaža je naravno 2,9V.Maksimum namješten FSB je baljda 300,nisam ni gledo dokle ide lista da budem iskren...
|
Citiraj:
Koji max FSB si probao a da je ploča radila stabilno. Naravno korišteći 1:1 i kasnije mem djelitelje. |
Prošao je jednom 225MHz u 3d marku.Kad stavim djeljitelje i da joj je manji takt od 400MHz,ili 360 ili 380,počne pištat.
|
Citiraj:
|
D43 na nForceu 2 idu na 250, latencije dos labave al idu, isprobano.
|
A koje su to labave latencije da mogu probat?Usput za koliko bi se dao OCat DUT3C 2000+?
|
Citiraj:
Labave latencije su ti 3-3-3-10 za D43 i NF2 Za proc ne znam to bu ti reko neko ko ga je imo :D :beer: |
U pravu si za spam.Neda mi se čekat odgovor za proc.Od frenda je,tako da ga ode sad spalit:D
|
Citiraj:
jučer sam kupio i vidio pa pitao sam prodavača da li to zadnjii veli da upravo zadnji ( kupio bez razmišljanja ) a ne razumjem kako još ima jedna???:fuming: pa htio sam kupiti još tako da imam 2 gige popunjene četiri utora na budućoj nForce 3 ploči.... |
zato sto sam ja posebna osoba,zato sto sma ja bio ujutro tam jucer i zato sto je moj na rezervaciji:D
stoga i kazem...nisam siher dal ima jos...danas cu pogledat s masnim |
zaboravio sam postati rezultate bandwitha...:smoke:
ah, kad ste mi zaspamali thread...;):smoke: ![]() http://img348.imageshack.us/img348/4...read5xm.th.jpg |
znam da je ot i neda mi se otvarati thread.
budući da imamo istu memu kao što kaže naslov OCZ blabla http://img442.imageshack.us/img442/5...latency1bl.jpg |
ma pusti sad cl2.0...:smoke:
idemo odmah na 290htt na 2.5-3-3-x... jel ide, ili ne ide...bios mi je bio 510-3, a onda za preko 300 sam koristio 704-2BA... ajde testiraj, bas me zanima kak ide...;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
nisam ni skuzio da se radi o socketu A...LOL...sori dottore...:smoke: |
Citiraj:
TbredA moj DKt3C je išao na max 1922Mhz a od ovog nemohj očekivati puno više 2Ghz možda al uz pun kufer struje. Ok a sad kraj OT-a. |
Citiraj:
nema veze, ali zahvaljujem tebi puno što si mi otvorio oči :cool: ( na neki naćin si mi upozorio da ima tccd+braipower) napokooon sam našao vrlo dobru memu. :clap::clap::clap: p.s. pročitao sam tvoj post kod foruma www.xtremesystems.org:clap::beer: |
Pa moga si zaključit da je dobra memorija po tome koliko si love pljunio!!;)
|
Ja sam je danas malo rpobao testirati i za sad sam došao na 280MHz pri 2,5-3-3-6, ali polako kad skupim malo živaca ću da je sšutiram!
Inače sam potrefio na v1.0 |
To je jako dobar rezultat, recimo moj GEIL One ne želi preko 270 na tim latencijama. Naravno, govorimo rock stable.
|
WTF, ispravak netočnog navoda nije bilo 2,5-3-3-6 nego 2,5-4-3-6
|
Ako je TRCD=4, onda ova moja mema ide preko 300. :)
|
Geil OnE the one & only
Trenutno najbolja memorija sa TCCD uz G.Skill FF je i Geil One TCCD
Rezultat sa mojim primercima izgleda ovako : http://img52.imageshack.us/img52/942...d3113jw.th.gif Kod AMD64 procesora veliki uticaj na efikasnost memorije ima i integrisani memoriski kontroler. |
Aj mi reci što ti windowsi tako izgledaju??
BTW, vidi ono gore 320MHz 2,5-4-3-5! :D |
Valjda mu fale win95 :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:41. |