![]() |
ja ću vjerojatno uzet pretplatu da iskoristim svoj 'zlatni broj' a onda se prebacit na prepaid :)
sad sam na vipu :rambo: baš me zanima kak će reagirati..makar..i da smanje cijene, sumnjam da ću ostat |
ja moram bit još 1 nekaj god na vipu, al prepaid tele2 ću zet.
|
Citiraj:
Ukoliko uzmes pretplatu bez "ugovora" nema nikakve minimalne mjesecne potrosnje. Uostalom sve pise na TELE2 stranici,potrebno je samo citat sa razumijevanjem. |
meni se neda mjenjat broj pa otajem na t-Comu
|
Pitanje pitanje pitanje
Ak se uzima pretplata jel se plača pretplata il ne? Dal mogu birat broj ak uzmem pretplatu? |
cuo sam da imaju malo problema s signalom, jel to istina?
ako je netko uzeo neka kaze nesto u vezi toga.. |
kao sto sam vec negdje napisao prijec cu na tele2 jer mi je dosta pljackanja, makar tele2 bio i skuplji...
|
Citiraj:
|
to znam da koriste al eto htio bih cuti od nekog ko koristi vec karticu iskustva....
|
e da, koje mobitele nude?
ne otvara mi nikako onu starnicu s mobovima.... |
mene najvise zanima sto treba znacit
"Navedene cijene vrijede zauvijek za sve koji postanu TELE2 korisnici do 31.12.2005" sta ce cijene porast onda? ponuda im je jako velika 4 mobitela, donje klase siemens cfx65 , sonye. k300i , nokia 2600 , sonye, j300i |
Mozda i hoce , negdje sam nasao da do kraja godine imaju nekakvo promotivno razdoblje , sto god im to znacilo. jedino im zamjeram sto nemaju nije prodajno mjesto blize Dubravi , najblize je na Vlaskoj
|
Citiraj:
To je u Njemačkoj već standard a ponudio je bio O2 prije 3 godine. |
Citiraj:
Ja sam rucno prebacio na mobitelu da mi je cijelo vrijeme na VIP pa nemam problema s signalom, i prebacivanjem s mreze na mrezu. |
Citiraj:
Ako uzimas mobitel na pretplatu i potpises ugovor na 18mj onda mjesecno placas 48kn + 12,50kn. Broj nemozes vise birat, tko je rezervirao rezervirao je tko nije nemoze vise. Kompjuter izbaci 3 random broja i ti izaberes jedan. |
Mnei nece prebacit na vip neda mi pristup
|
Citiraj:
|
Cuo sam da se moze broj dobiti besplatno u akciji do 31.12 i ne treba placati pretplatu nikada,istina?
Znaci nemas sta izgubiti uzemes ga pa u ladicu ili se varam? |
Citiraj:
|
Citiraj:
I i naziv onaj bla bla mi ide na živce. Zvuči mi tak neozbiljno da bi ih najrađe poslao u rodno mjesto. Tak je napisano kaj za decu od 5 godina. Ja ostajem na vipu. Sve je to više manje isto sranje. Tih 50-tak kn mjesečno koje trošim je premalo da bih mijenjao broj. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imaju rok od 3 godine, inače gube koncesiju ;)
|
Citiraj:
|
ne nužno možeš i bez moba potpista ugovor za 48kn mjesečno.
Ima ona pretplata za 0kn. Evo ja sam danas uzeo prepiad, kvaliteta zvuka dobra, dostupnost u ZG isto dobra, poruke stižu odmah. i najljepše 145kn na računu+ 25 s registracijskim listićem =170kn za 95kn. A kaj se tiče imena Bla bla, nekak se rimuje s Tele2 a i odgovara cjenama jer poziv košta kolko i poruka na Vipu i cronetu. tak da sad imam sve tri mreže. |
1 privitaka
Citiraj:
:D |
pa zar nepiše 0 kuna.....a ako se naknadno kupi mob da se automatski dodjeli minimalni iznos od 48 kn....dole bijela slova:D :confused:
kontam da je tih 48 kn zbog "povlaštene"cijene uređaja:cool: |
Znaci onda sam ja dobro cuo. nula kuna i vozi!
|
Citiraj:
|
Re: Tele2
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:07. |