![]() |
U proizvodnji možda i je jeftinije, ali kad te odbiju potencijalni kupci (još gore stalni kupci) zbog takve retardacije... ;)
BTW, fine recenzije. Keep up the good work :chears: |
Citiraj:
Kriminal. :kafa: |
i još to sve na 10"... ova tastatura ti je 1:2 normalne jelte ;)
ma kaos totalni. tablet - hiljadu€, tastatura - hiljaduKN (preko)... UBIT. |
Citiraj:
Uz "nešto" veću cijenu. :D |
sjećam se toga... odlična ideja je bila ta transformers tast ;)
|
Citiraj:
K tome, u siječnju je otišlo prvih sto milijuna komada... |
prije nekih godinu dana otišao na wc i reko da ufatim nešto za čitanje i ono ufatim bug iz '96'-98 ili tako nešto nebulozno... kadli ono recenzija t serija tada aktualna (ne znam stvarno koja) - 56k kn :D
e to je laptop :D |
U zlatno doba privatizacije pravom poduzetniku je to bio novac za kavu :-)
|
Citiraj:
Makar, u to doba praktički nije bilo prave konkurencije, a svi koji su trebali nešto takvo sami su dolazili. Na stranu koliko su koštale PS/2 mašine. :D |
ma vjerujem da je, ali eto kada gledaš danas tak nekaj i ono tipa bilo šta u konzumu za 1899 sa i3, đitiex grafom i terabajtima prostora dođe ti mrak na oči.
ne znam kojim čudom, ali na tim starijim laptopima čak su i baterije duže trajale. |
Citiraj:
Na stranu razlike u cijeni i manje marže, više proizvođača i sve osalo dovodi do smanjenja onih koji se stvarno žele baviti distribucijom i slično. Baterije? Kako tako, no bilo je i memory efekta i slično. No imam nekih modela kojima baterije još nešto sito rade (iliti po par minuta), a modeli su iz početka 90-ih. :D |
pa to ti pričam... ono super moderne tehnologije baterija, čuda svemirskih ALO ČOVJEČE MAGNET SMO IZUMILI!!! :D ali na kraju ispada da prosječan mob star 2-3 godine traje duplo kraće, a batt laptopa starog 25 godina možeš još uvijek upalit.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:49. |