![]() |
1560kn za ovu MX2 ili za pokojnu LE? :D
Ma bitno da ima slike . a ja mislio prije 10 dana kad je moje cudo otislo da sam samo ja baksuz kojemu se takve stvari dogadjaju. |
Nice LCD :D
|
Jel to Matrix theme?:D
|
E sad sam se i ja "zbedal" malo no moja je dosta papucarski clocknuta:D Ali i ja imam 1,4V na gpu:eek:
|
A bed, jedna od dobrih le-ica je vrisnula
Znači da je bolje za grafu da se clocka,nego da si silence freak jer je veća mogučnost da vrisne,kad nije clockana(previše) EDIT:Moje iskreno saučešće |
Još jednom zahvaljujem svima na "sućuti" al više nije potrebno:D
Naime, kada sam pronašao račun i vidio da je garancija istekla 12.listopada ove godine, grafa i ja smo imali mali indirektan razgovor:D Ovako je završilo:D http://img34.imageshack.us/img34/298...03200no.th.jpg @ Veki, evo za tebe imam posebnu verziju Safe-moda sa MATRIX temom:D, made by polumrtva 6800LE http://img398.imageshack.us/img398/8...53ef3el.th.jpg |
I ti si tu karticu sam kupio:rolleyes:
Ja bi joj napravio pogreb i dostojno ju sahranio,a ne slomio ko kuju:D |
Sad ces barem imati opak privjesak za kljuceve.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bas sam ti htio recdi da tu nema pomoci da je chip otisao:D al si se i sam pobrinuo da to sam bog nemre sastavit:p
|
Citiraj:
|
E dali ste mi ideju idem dovršit MX 400 :D
^^nema sondu na sebi ali sam zgurao u pasivnak nekoliko puta aerogate sondu bilo je preko 60c po ljeti:eek: bez clocka i sve ok:eek: izdržljive karte^^ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma nije na prodaju, taj komad nečega meni znači nešto! Kako se usuđuješ?!:D:p |
Citiraj:
I da- značio ti je nešto kad si ga prepolovio :clap: Stvarno nije na prodaju? :( :( |
Kako bi bilo dobro kad bi "naštancao" taj GPU na svoju karticu :clap: :burn:
|
Citiraj:
Ipak je bila dobra grafa a i sad sam u besparici pa ću se nažalost još dosta krpat na ovoj MX-ici... |
Ah taj extreme OC...
|
Ali ja stvarno želim kupiti taj prokleti GPU :smoke:
|
Citiraj:
|
Možda bi mogao probati napraviti prvu hrvatsku grafičku karticu.
Izvorno hrvatsko :D ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:41. |