![]() |
Citiraj:
jeli to dovoljno da uhvatim WIFI signal 200 metara zračne linije direkt bez prepreka? imam buraza na 223,5 i frenda na cca 70 metara od kuće. ako bi uzeo tu antenu.... u što je ukopčam da imam wireless u svojoj kući? imam doma jedno tri rutera od t-coma i od h1 imam jedan ruter. ili moram kupiti nešto drugo? nije mi teško naći upute i konfigurirati, potrudit ću se, ali hardware mi je ipak malo slabija strana da se ne zeznem i bacim pare. |
To je UMTS antena, a ne za wireless komunikaciju. S njom lovim/pojacavam 3G signal i ne znam kako bi radila kao WiFi antena...
|
imam jako slab 3g signal pa me zanima koliko bi mi pomogla ta ili neka slična antena u hvatanju istog.
dakle antena za signal pa dalje stick i router (imam doma 3 komada o t-coma i jedan od h1 ako bi bili od koristi) jel bi bile dobre yagi antene sa njušala za cca 300 kuna ili moram ići na još kvalitetnije? |
Dobra je, ustvari odlicna Iskra yagi UMTS antena P-30 UMTS ili GSM/UMTS antena P-54 GSM-UMT. ISKRA Antene
Trebas samo pazit da narucis antenu koja zavrsava konektorom koji pase na tvoj stick, ili kupit dodatni prelazni adapter (pigtail) sa konektora na kablu antene na konektor tvog stick-a. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:55. |