![]() |
HIS-ova X800GT IceQ II Turba postiže u 3DMarku '05 malo iznad 4.000 markova (bodova)...da bi čovek reč rekel, ja se na takvu grafičku opće ne bi žalil, dapače.
|
Citiraj:
Uzmem takvu grafu da ju gledam i utišavam. Da, ziher :D Začudio bi se koliko se igram...i mene to već pomalo zabrinjava...zadnje što sam igrao je Advent Rising...neki vrag ne štima s tom igrom...trebala bi bit eye candy, a ponekad imam osjećaj da radi u 640x480...došao do kraja...sad čekam drugi nastavak :) BTW, jesi igrao FEAR? Jel uopće izašlo? Sad igram demo, ali je zahtjevan u tri ćoška... |
Citiraj:
Koliko znam-beta novih ATI drivera dosta poboljšava perfomanse-pretpostavljam da će i Nvidia neka napraviti po tom pitanju. Još nije vani, prvo je izašao SP demo, pa MP, mislim da bi krajem listopada trebao biti vani. A ono da prvo da ne osluškuješ vent na grafi, pa mjenjaš tvornički, pa kakti ne staviš Zalmana:rolleyes: pa....pričaj nekom tko te ne pozna:) |
pa se žali na Zalmana, pa ga podmazuje pa se opet žali :D
|
LOL :D Tnx za info :beer:
Imao sam tvornički vent na grafi pet dana. Pakao... :) Sad idem modati Zalmana Sharkoonovim ventom :burn: |
Daj rađe slike da vidim kak si riješio čipset;)
|
Citiraj:
ništ vidimo se na threadu o testu nove ATI-jeve serije:D |
cim vidim jelca i berena odma znam da ce biti zanimljivo citati :D
nego jeli tko od prisutnih u topicu kupio x800gt? btw sky OCEM slike modanog zalmana :D |
Zalman uspješno modan, slike dolaze sutra :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:48. |