![]() |
prvi link na google :kafa:
|
Citiraj:
Pitanje je TV pretplata,spada pod kategoriju punjenja drzavnog proracuna,i ajde,malo je tehnicke naravi. Ali nema nikakve veze s referendumima o ljudskim tj. manjinskim pravima. |
Kako oni zapečate TV? Antenski ulaz ili strujni?
Ako je antenski zovem ih odmah sutra... Nek mi zapečate i antenski ulaz u autoradiju. |
Mislim da ne. Da je tako jednostavno, ja bi ih već nazvao.
|
otvore telku, prerežu kablove, zatvore, zapečate (tak je bar bilo sa crt-ovljem).
|
Citiraj:
|
I kaj ti još daju novu garanciju? :D
|
Koliko ja znam mislim da pecate strujni kabl
|
velim iskustvo frenda koji je pustio nutra tipa i reko eto pečatite i izvadio neki riz čajevec ono drvena kutija sa ekranom i svaki put kad su mu došli on pokazao to govno na balkonu i mir :)
|
Ček, doslovno ti otvore TV i prerežu kabele?
Šta ako TV ima jamstvenu naljepnicu protiv otvaranja? |
velim tak je bilo, sad kak je nemam pojma.
|
WTF. Režu strujni... Umjesto da onemoguće primitak signala. Joaaoaoo kako mi ova tema digne živac. Ajde da pretplata nije toliko skupa ne bi se toliko bunio, al ovak plaćam HRTu zato sto ja gledam stream / extended desktop sa kompa, a nikad njihove kanale ili signale.
|
Trebalo bi ih zvati da dođu zapečatit, ali prije toga donijeti s otpada jedno 20-30 starih TV-a :D
|
A što sa smartphoneom? Zapečate adapter za napajanje? :D
|
Nije ništa drugačije ni u ostalim EU zemljama, svi plaćaju: http://www.dw.de/novi-sustav-tv-pret...koj/a-16441667
Nije problem ni plaćat ali da je program kvalitetniji, ali ovo je jednostavno crap. Pogotovo mi nije jasno za što služe HRT3 i HRT4? Kad sva 4 programa spojiš nemaš jedan pošteni. |
Citiraj:
Samo kad pogledam zgradu i sve studije koje ima HRT na raspolaganju i održava dođe mi zlo iskreno. Još kada usporedim cijenu HBO-a, Netflixa i sličnih. A mi plaćamo za što :) |
Sad sam malo gledao, izgleda da ne postoji sat/alarm koji ujedno nema i radio. Pa valjda nisu tako bezobrazni da i to gledaju kao izliku.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U DE se placa tih 18€, uvijek. Oni to obrazlazu da se iz toga financira i program za manjine, i tako to.
Koliko je u HR pretplata mjesecno? |
Pa valjda 82kn(za ništa):fuming: ako me dobro sjećanje služi:D
|
80 tocnije.
|
Pozvat ću ja inkasatora nakon potpisivanja papira da dođe k meni doma pa ćemo vidjeti kako se pečate telke, postat ću na forum.
|
ne režu nikakve kablove...
strujni kable jednostavno ubaci u vrečicu, omota trakom i stavi onaj njihov pečat, slično ko na strujnom satu, da se vidi ako pokidaš, i to je to... |
nema logike. Pa ja koristim tv putem maxtva. I sada bi trebao placat i signal koji uopce i ne koristim
|
Citiraj:
|
Joj ljudi,evo vam iskustvo iz prve ruke kako odjaviti RTV pretplatu.Ovako. Otisao sam na stranicu HRT-a i skinio papir o odjavi.Popunio i odneo kod javnog biljeznika na ovjeru 2 primjerka.Jedan meni,a jedan ciganima.Platio 50 kn.
Poslao preporuceno s povratnicom na njihovu adresu i sve to fino spremio u fascikl. Pretplata prestala stizati i nakon pola godine dolazi mi neki lik na vrata i vadi mi plastificirani komad papira na kojem pise "RTV kontrolor" ili stavec trazi da udje i da izvrsi provjeru jel imam televizor. Brki sam rekao da cu ga pustiti samo kad mi bude dosao s policijom i nalogom za pretres i da ne pustam u stan likove koji liče na pedofile,pogotovo s kojekakvim plastificiranim sranjima na kojima pisu gluposti. Nakon mjesec dana pocela mi opet dolaziti pretplata. Nakon 3 puta dosla i javnobiljeznicka ovrha,pa sam se zalio,pa onda sam otisao fino na sud gdje sam prilozio ovjerenu odjavu od javnog biljeznika i sudac je fino odbacio ovrhu i sve buduce ovrhe koje bi nedajboze mogle doci. The End. Ovdje imate epsku trilogiju o svemu tome xD |
Mi smo fašistička država i tu dileme nema.
No nije mi jasno na osnovu čega javni bilježnik ovjerava da netko nema televizor, odnosno kako on zna da nešto nije/je istina? |
Citiraj:
Citiraj:
JB ovjerava izjavu, ne zanima ga imaš li ili nemaš prijamnik. |
Ja ne znam kaj ljudima nije jasno da to nije pretplata na HTV nego pristojba za prijamnik. :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:30. |