![]() |
Yea...:D uopće mi nije žao kaj sam prešao sa 6xxx serije na 7xxx:) (a kome bi bilo?:D)
1,5GHz? BOOOLESNO: nuts : : nuts : |
Citiraj:
Nvidija ili Ati. Trenutno sam na Nvidiji zato sto za manje novaca nudi bolje performanse.: Machineg |
Citiraj:
A ove nove "super-duper-ultra-turbo-brze-skupe" grafe su samo dobar sport - za gledanje! Tek je nekolicina aktivno uključena u taj spor :D Svejedno... ja volim pratit taj "geek sport" :) |
Ja isto! :):)
I zaboravio si nešto reći, to je vrlo,VRLO skup sport :D |
A bolje se i sportom baviti nego tu lovu zapiti u birtiji:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Glasine, glasine....
Zgaziti 7800GTX u SM3.0?
Shema rada chipa? 3DMark2005? I dodatne informacije.... Vidit cemo kroz par (nadajmo se) (tje)dana koliko je od ovoga istina... |
Re: Glasine, glasine....
Citiraj:
|
Iskreni meni je ta ATI-jeva politika jako los pristup prema nama kupcima.Samo navode koliko su bolje i naprednije od konkurentnih nVidijinih rjesenja (primitivno).Prateci nVidijine launcheve nisu toliko nabijali prednosti nad ATI-jem.Jest da je imao bolje proizvode od nVidije, ne sumnjam da ce x1k biti brzi ali Boze moj 7mj. kasnije (pa ja i moji u kvartu bi smislili nesto brze).
Dakle los pristup kupcima.Zanima me sta kao x1k ipak nije sve ono sto su navodili tokom 5 mjesecnog launcha.Iskreno, ali i ne vjerojatno dobitak od 3 frame a negdje i gubitak kod x1k ne vrijedi 10xx$ kaj je je. Uostalom ko je toliko opsjednut kako mu izgledaju kamene ploče u UT2k4. |
Citiraj:
Bezočno lažu i jedni i drugi. Evo ti samo za Nvidiu: HDR-neiskoristiv na 6xxx serijama. Pure Video-trebala im je GODINA DANA da bi to implementirali. Puna 32bitna preciznost-ha-ha. Itd... Isto vrijedi i za ATI. Kad izađe nova grafa treba ti bar par mjeseci da poloviš po netu kaj je sve istina a kaj obični marketing. Nama razlike, bilo da se radi o jednom ili drugom proizvođaču. |
Citiraj:
|
Ha, ha, ha....
Marketing je kod oba proizvođača-marketing. Prodaju muda pod bubrege. :gringo: "Pristup kupcima"??? Ti stvarno vjeruješ u moralan pristup bilo kojeg proizvođača prema kupcima? Sve je to magla... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Slazem se Jelc, ali skoncetrirajmo se samo na 7xxx i x1k.Mislim prezentacija na Ibizi (nemoj me). Nisam nikome pristran, zanimaju me samo performanse, a sa 7800 sam ih dobio.Ko moze dati oko soma eura za novog ATI-ja svaka cast, ima ko sto sam rekao mozda mada ne vjerujem 3 fps vise. Isplati se jel da?:clap: Hocu samo reci da nama kupcima drobe govna i pune usi i oci raznim goodijima a ustvari ih nemaju niti nVidia a niti ATI. |
@Daddy359
aj reci di si vidio da nove atijeve grafe R1xxx koštaju soma eura? šta si istestirao tu novu grafu sa 7800GTX da znaš da daje 3 fpsa više? |
|
piše koliko ja vidim 600 eura a ne soma...:rolleyes:
naravno kod nas će biti više, al to još nisu završne cijene jer ipak nije ati bez konkurencije.:D |
Citiraj:
MSRP=$549 |
btw, predlažem da se topic zaključa ili mu se barem promijeni ime pošto vidim da ima ljudi koji ne shvaćaju o čemu se u "prvom R520 benchu" radilo...
a sad postoje i PRAVI testovi tako da..... |
Evo ti ga onda:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:27. |