![]() |
Citiraj:
Crne je boje i doimlje se robusno. :D |
Citiraj:
|
MSI se popravio u zadnje vrijeme. Ove nove bi mogle bit jos bolje jer sad Haswell ima drugaciju regulaciju voltaze a to je MSIajkama bila mana. Ja bum si isto vjerojatno uzel MSI. Asus daje premalo za tu lovu a Gigabyte mi ne daje nesto povjerenja. Asrock samo u nuzdi, znam da je ok ali necu.
|
Gdje bi ja nabavio i7 875K jeftino?
Ovaj haselhof će bit očito dobar samo za tablete,prijenosnike i slično bez posebne grafičke |
Hoće biti kakav giveaway? :D vjerujem da bi sissi dobro došlo da opet pikne nešto :P
|
Giga ima najmanju stopu reklamacija a i sigurno su bolji od jednog asrocka.. fala bogu kroz ruke mi je prošlo stotine i stotine ploča em od 300kn em od 2000kn pa znam šta pričam
|
Citiraj:
|
Ništa. Ali zajebava da je dobio 660Ti "ispod stola" pa ga zajebavam tj. Ostale!
|
Citiraj:
ma nisam imao s njima posla otkad sam vidio da su joke i ne želim imati s njima posla i dalje. nek se oni drže grafičkih i bok. da sada moram birati nešto to bi vrlo vjerovatno bio asus. |
Citiraj:
|
to nisam ni komentirao jer mi je ispod časti :D
ali da bi dao sve udove u vatru za ovaj điđabajt koji vozim - bi, ploča je strašna i dalje. |
Citiraj:
|
heheheh :D :D :D
da se razumijemo - kada ide preporuka mbo sa moje strane điđabajt se ne preporučuje, ali eto i ja moram nekada nabasati ko ćorava kokoš na njihov dobar uradak :) |
Uvijek vam ostane ECS kao alternativa điđibajtu :D
Ovaj syss, već prodaje 2500K, kao da je opet bila interna nagradna igra za 4770K, i ona tvikana random.org skripta ga jopet izabrala |
ito isto :D
|
Pa i meni je sumljiv, neke mucke su tu.. :D
|
kažem ja bilo je 5 nagrada :D :D :D
|
Mala greska:
Tehnologijama nakrcana ploča namijenjena je najjačim K procesorima i implementira tehnologije kao što su Thunderbolt, Fast Boot, Visual BIOS, Power Supervisor itd., a donosi i CorssFireX i SLI podršku preko dva PCIe x16 utora treće generacije. Edit:Kako to da ima ocjena procesora u zakljucku,a maticne ne? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad se rade ovi grafikoni, ne bi bilo loše proc koji se testira označiti drugom bojom, za nas ćorave kojima se ne da čitati i tražiti po y-osi što piše
Edit: usput se javljam za predsjednika udruge ljubiteljy Gigabyte ploča, najmanje problema s njima otkad mi je Iwill propao |
Došal je ovaj i5 4670K(1850kn),previše,2000kn bi trebao bit 4770k
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13177 |
Nikad i7 nije bil toliko, nikad ni ne bu kod nas. Mislim da je najmanja cijena bila oko 2200 jos kod Bloomfielda.
|
Cijene su baš popularne, ko Golf dizel
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo samo mali komentar na unboxing.
1. nabaviti stol Malo to bolje uraditi jer ovakav forum i portal moze puno bolje po mom misljenju. Recenzija je vrhunski odradena! Mozda razmisliti da odradite kompletene recenzije u video formatu? |
Sta ste zapeli za unboxing?!
Ali, imam i ja primjedbu! Sljedeci put neka Kreso obavi unbox, tako da primjetim hardware. Ovako sam oke ostavio na zgodnoj djevojci. :3 |
Citiraj:
bravo kolega. |
recenzija super odrađena, unboxing malo šlampav ali dobro za prvi put :)
malo bolje pripremiti za unboxing, staviti mikrofon bliže, nabaviti stol i nebi bilo loše napraviti video rivju kao što je predloženo (ili barem neki video rezime za lijene guzice poput mene :D) |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:18. |