PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hlađenje (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=63)
-   -   Zamjena ventilatora na Gainward GTX 570 GS GLH (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=247039)

Razer 23.04.2013. 20:21

Ako kojekakve random teme zaslužuju biti otvorene, onda i tvoj trud možemo izdvojiti u zasebnu temu :)

Odličan posao, kao što su i ostali rekli-izgleda bolje nego kod originala, također dobar posao sa kabelima i regulacijom. Samo još ti šarafi... :p:D

:beer:

nino 23.04.2013. 20:31

Preletio sam na brzinu pa neznam jel ti neko predlozio crne sarafe. :D

Drvoje 23.04.2013. 20:39

Aj kad već pilimo (ja neću spominjat vide), jel se mogu ti ventovi okrenut da piše F8 vodoravno u odnosu na utor za PCex sabirnicu?

PS Ako ih budeš okreta (ventove) usput pofarbaj i vide :p

xtreme96 23.04.2013. 21:22

Pa daj stvarno, tako nesto napraviti a ne staviti crne sarafe :D :D

Odlicno napravljeno i pohvala! ;)

dejanbinladen 23.04.2013. 21:33

jebeno izgleda

Omerta 23.04.2013. 22:50

Citiraj:

Autor Razer (Post 2383009)
Ako kojekakve random teme zaslužuju biti otvorene, onda i tvoj trud možemo izdvojiti u zasebnu temu :)

Odličan posao, kao što su i ostali rekli-izgleda bolje nego kod originala, također dobar posao sa kabelima i regulacijom. Samo još ti šarafi... :p:D

:beer:

Hvala :) hehe, izdvojena tema, kakva sam ja manga :D :chears:

Citiraj:

Autor nino (Post 2383018)
Preletio sam na brzinu pa neznam jel ti neko predlozio crne sarafe. :D

Šarafi, sanjati ću ih večeras :fuming: :goood:
Citiraj:

Autor Drvoje (Post 2383026)
Aj kad već pilimo (ja neću spominjat vide), jel se mogu ti ventovi okrenut da piše F8 vodoravno u odnosu na utor za PCex sabirnicu?

PS Ako ih budeš okreta (ventove) usput pofarbaj i vide :p

:)
Mogu se okrenuti kako ćeš, ali onda kabeli nebi ulazili direktno u rupu predviđenu za kabele, nego bi malo "opkoljevali". A pošto sam ih već odlučio sakriti, onda neka se što manje vide.

Na vaš nagovor, bacio sam malo oko na te "F8" naljepnice, nisam pokušavao odljepiti, jer već vidim da bi se kidale.

Billkita 23.04.2013. 23:59

Omerta svaka čast, izgleda svjetski." Uradi sam"-grobničko rješenje:D

bamuja 24.04.2013. 12:27

svaka cast. a izgleda mi da si dobio i bolji protok zraka iznad chipseta na maticnoj. pitanjce, pomalo glupo ali zanima me, s obzirom da su stari ventovi bili nizi od ovih pretpostavljam da su jednako raspuhivali zrak po cijelom hladnjaku (po nekoj mojoj pretpostavci, ispravite me ako grijesim) mislis da ce i ovi jednako raspuhivati zrak s obzirom na visinu? pitam zbog hladjenja krajeva hladnjaka, gdje su VRM-ovi ako shvacas na sta mislim

Omerta 24.04.2013. 12:43

Odi na moj post 9 - fotka 9.. Zatim odi na post 23 - fotka 3.

Gotovo su na istoj razini, jer su "deblji/širi/viši" - ne znam se izrazit, jer ovisi sa koje strane gledaš :D Pored toga, novi imaju veći "zahvat" zraka, pa se nadam da će barem isto hladiti (ako ne i bolje) uz puno puno puno manje buke.

Ne znam, možda i ja griješim, vidjet ćemo. Ali dobro je to što ih mogu sa Afterburnerom šibnuti na veću brzinu vrtnje (ne povećava buku) a temp. opada.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:14.