![]() |
Pa ja trenutno imam RB SXT 5nD r2 koji mi je spojen na IP kameru sa kojeg šaljem snimak u kancelariju gdje se nalazi RB OmniTIK U-5HnD koji je spojen na NVR, oni su bežično spojeni, i to sve dobro radi jer ima optička vidljivost. Međutim ja sam sad htjela da imam i treću tačku (između ove dvije) za slučaj kada između ove dvije tačke nema optičke vidljivosti, i sad trebam podesiti te antene.
|
Stavi Omnitik na sredisnju tocku, te se spoji iz kancelarije sa SXT-5nD u klijent modu na taj omnitik.
Znaci ovako: [Kamera] ---LAN kabel--- [SXT-5nD - Klijent mod] )))WiFi))))) { Omnitik - AP mod } (((WiFi(((( [SXT-5nD - Klijent mod] ---LAN kabel--- [Kancelarija NVR] |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U pravu je Matta, trenutno se na Omnitik spajaju i druge kamere. Ništa onda, ili licenca ili novi da uzmem :( hvala vama u svakom slučaju :)
A mogu li na to mjesto stavit još jedan Omnitik, ali i da mi u kancelariji ostane onaj prvobitni? |
Da li je moguće da ja analogni HD snimač spojim na ovu SXT wifi antenu pa da sa nje šaljem signal na udaljenu lokaciju (postoji optička vidljivost) na kojoj će se nalaziti OmniTIK U-5HnD i onda na monitor sliku staviti?
|
da vidimo? enkapsulacija RGB signala u 802.11 frameove? pitaj ferengije
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da li bih ja mogao 5-7 (2 MP) kamera mogao pogoniti preko toga? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:16. |