![]() |
Citiraj:
Bas me zanima kako ce igra ispasti na kraju! |
|
|
Citiraj:
|
Ovo se ceka: South Park: The Stick of Truth :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mali update teme. Nije video preview 2013. ali jako jako opširan "tekst" za 2013.
http://www.pcgamer.com/2013/01/01/2013-preview/ |
Sto se mene tice;
-Company of Heroes 2 -rFactor 2 Ako to izade ove godine, ja i vise nego zadovoljan. |
Citiraj:
Beta neće sljedeće godine ;) |
Sta je sa Armom 3? Dva clana Bohemiana uhicena i zatvorena u Grckoj zbog navodne spijunaze na istoimenom otoku kao iz igrice.
|
Citiraj:
Inače, izgleda vrlo impresivno, pogotovo engine, kao što je bio slučaj i sa dvojkom. |
Ja bi Fallout 4 (ali da se VRATI stari engine iz Fallout 1 i 2)...
Onda bi mi zivot opet imao smisla. |
Citiraj:
|
A nist, dotle cekam Grim Dawn :)
|
Citiraj:
|
Ja cekam neke kickstarter projekte...ima obecavajucih igara :)
|
Nekako je uvijek ljepše pogledati video preview nadolazećih igara, nego pročitat članak :)
Gametrailers nam donosi po žanrovima najavu 2013. Uživajte! http://www.gametrailers.com/shows/ultimate-game-preview |
|
|
Pa ništa, samo su promijenile vlasnika. Sega je kupila Relic, a Koch Media prava na Metro.
Pretpostavljam da neće biti bitnijih promjena u samim igrama, Metro uskoro izlazi a i CoH 2 je duboko u razvoju. @ zuiko Trailer je fantastičan! Prijavio sam se za betu, baš me zanima kakva će biti igra. |
Citiraj:
Pas masters... al ajde, uvijek će mi biti drago vidjeti THQ natpis na STALKER - SOC-u i Metro 2033. Šteta. |
Citiraj:
Ja za to, nažalost, nemam vremena. Smucat ću se unutra kad izađe igra :) |
zanimljiv video o enginima na kojima se rade budući naslovi
|
Ja se nadam da bi novi MGS mogo izać ove godine, i to i za PC, nema boljeg od tog, sam kad bi se desilo!?
|
Odijelo ne čini čovjeka kao ni grafika igru...uf što sam pametan :). Nije vele prikazano ali isto par riječi o grafici iz trailera za PS4.
Svi smo pogledali trailere za PS4 i nekako na prvu nisam nešto (uopće) oduševljen kvalitetom ingame grafike. Očekivao sam više. Nakon toliko godina izrade i hypa o nekoj next gen. grafici. Mislim da je više manje takva kvaliteta grafike već sad na PCu. Što u vrijeme izlaska PS3 i nije bio baš slučaj. Naravno s vremenom će se radit kvalitetnije za PS4, ali što kad će tad (mislim) grafički PC bit miljama ispred. Od svega jedino Deep Down odskače, iako vidim da u traileru ima masu cutscenes i upitno je koliko je trailer ingame. Quantic Dream Tech Demo već viđeno. Killzone bzvz... Ostaje da vidimo odgovor iz XBox tabora. Vaša mišljenja? |
Ni sam nisam ljubitelj konzola, nepase mi buljit ispred TVa s gamepadom, vise volim sjedit ispred LCDa s misem i tipkovnicom :)
Cekam: Company of Heroes 2 i Diablo 3 Exp Po meni kad to dvoje izadje miran sam garant onda jos 2godine najmanje. |
Citiraj:
|
Kao duuuuugo godišnji gamer sa velikom željom sa isčekivao ovogodišnji GDC kao jedan od glavnih gamer sajmova gdje bi se trebale prikazat nove igre,traileri itd. Evo trenutno se održava GDC. I sad je li do mene ili jednostavno ti događaji nemaju ono nešto kao prije par godina. Traileri na kapaljku, igre većinom bzvz, sve se nešto prikazuje iza zatvorenih vrata samo za odabrane, užas!
|
Post nije bas Gaming u 2013., već i dalje.
Kako trenutno traje E3 prikazane su mnoge nove igre pa sad da ne otvaram novi topic za svaku zanimljivu igru...je li vam neka nova igra privukla pažnju, što vas se do sad najviše dojmilo... Meni... Ne znam koja je pozadinska priča ali plakat Half Life-a 3 mi je za sada top :-) Još bi izdvojio The Division. Izgleda fenomenalno tj. fizika propucavanja auta. I kad to usporedim sa wannabe next gen igrom BF4 gdje "fizika" par metaka odvali u komadu 2 kvadrata betona I Witcher 3 ufff...valjda bioware nije htio pokazat gameplay DA-a jer se posramili kad su vidili W3. Sad će objavit još jednu odgodu jer ide redizajn:-) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:01. |