![]() |
Citiraj:
Amiga hard je samo tu i tamo unutra, a za tvoju informaciju ima debelo aluminijsko kućište i hladan je kao led:) Za razliku od "modernih" U mom kućištu hardovi stoje "poprečno". Ovak: http://www.silentpcreview.com/files/...drive_cage.jpg |
Ahaaaaa.......iako još uvijek ne kužim kaj će ti al nema veze:D =) smijem li pitati koje je to kućište pošto nemaš u sigu konfiguraciju? Idem sad se prebacit na novi komp (surfam na starom jer novi nema com utor za modem) da testiram temperature na chipsetu malo detaljnije (full load) :D
Cya:) |
Ima utor, treba ti ili bracket ili PCI kartica.
Nabavi se bracket i bog. Amiga hard mi treba za transfer sa PC-a na Amigu (jer imam i Amigu) I za emulator da na piceku vrtim programe i igre za Amigu. Itd... Da si bliže-prodao bih ti ja jeftinjak bracket za modem koji se utakne u ploču. |
evo zadržao sam se malo više na netu... ma vidio sam da ima utor na matičnoj za pci karticu ali mi se neda to kupovat:) jer ću dobit ADSL vjerojatno kad počne škola...:D =)
|
neda mi se stalno switchati između PC-a tako da...sam uočio 2 slota za žicu od neta na matičnoj,ja mislim da je to mrežna. bih ja mogao nekako nju konfigurirati da ''glumi'' 56k modem?
|
NE:D
Tu budeš uštekao žicu koja ide iz DSL modema. Ili ako furaš komp na LAN. Ili ako napraviš LAN doma. Ali ne i 56k modem:) |
Citiraj:
zar se nforce4 chipset uvijek tako grije?:confused: (iznad 45c) |
Ako ne nabrijavaš komp neće se grijati,ali ako nabrijavaš grije se ko lud zajedno sa onim pwmic
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bas me zanima koliko smeta grafi(ama)... |
Krepo mi fleš na fotiću,a bez fleša slike su drek i niš se ne vidi probat ću posudit preko vikenda
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:37. |