![]() |
- Roketz. Genijalna igra. Kad se sjetim kako smo sate i sate proveli igrajuci u LAN-u. Ne mogu ju vise pokrenuti u dosboxu :(
- Outlaws - Death Rally - Blood - Full throttle |
Diablo II, Heroes of Might & Magic 3 i Need for Speed II SE, WWF Wrestlemania :D
|
half life
|
terranigma. Kad smo kod igrica tamo negdje dvedesetih je bila neka igra u kojoj ti kontroliraš robota i nadograđuješ ga i nakon toga bar mislim s njim se boriš protiv drugih, čini mi se da je to bila nekkva igra kao star wars il tak nešto. Isto tako bila je igra za win 95 u kojoj ti kontroliraš gusarski brod, igra je imala grafiku kao i u crtićima, i nema šanse da se sjetim imena. Pomozite!!!
|
uuu da Death Rally ima za android, bas skidam:)
|
Da se barem netko sjeti redizajnirati stare Commandose!
Pa onda recimo prvi nastavak Drivera, zlostavljao sam prvu Plejku zbog te igrice! Desperados prvi dio :DualWiel: |
Citiraj:
Prije par godina je izašla PC varijanta, ista igra samo ispeglana i zove se Sid Meier's Pirates Kad već džaram, dušu bi prodao vragu za Richard Burns rally II, a i Homm I, II, III su mi uzeli noći i noći neprospavanih u najranijoj mladosti... :kafa: ;) |
Half-Life (i pripadajuće spin-off nastavke)
|
baldur's gate, oba dijela, i morrowind.
|
Koja je točno poanta redizajniranja ovakvih klasika? Ozbiljno pitanje.
|
Ovisi kaj misliš pod redizajnirane...
Ak misliš napravljene iste ko stare u novoj grafici, paaa... Quake 1 i Doom 1 i 2 definitivno Pa Unreal i RtNP Diablo 1 & 2 LOD Elder Scrollse isto Age of Empires Fallout Civ 2 i Alpha Centauri definitivno TIE Fighter Aces of the Deep Ako misliš na igre čije prave nastavke bi htio imat... KOTOR 1 & 2 NWN Jedi Knight serijal (force unleashed nije preloš bio al nikad mi nije sjeo baš kako treba) Bridge Commander i Klingon Academy (ova zadnja bi išla i u prvu kategoriju) Ima još toga... |
Half life je trebao jos davno doci u source enginu http://blackmesasource.com/
ali nis od toga mi se cini :( Steta, to bih volio vise od neke nove igre vidjeti na kompu. |
Call of Duty 2 također :D
|
MOHAA
|
Colonization :D
Commander Keen serijal :D |
Legacy of Kain: Soul Reaver
- kako sam bio nabrijan kad sam ovo na PS1 zavrtio. - a "priča" uvodna... ma zakon :D Naravno da ima igara koje bih volio vidjeti remejkane(HL1,MaxP1/2,GTA SA/VC...) ali iovak me prošlo sve... |
ELITE! . Pravi remake ELITE i ELITE 2 : FRONTIER!
|
Discworld
Indiana Jones Another World Need For Speed (originalni prvi dio, sa istim autima, stazama itd) Day of the Tentacle Wing Commander Discworld prvi, pls kthxbye. :D Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
^^ Fallout 1 & 2, a ne ove Bethesdine kenje. |
Bomberman fantasy race :lol2: prva igrica koju sam igrao na plejci :D
|
Citiraj:
|
1. Battlefield 1942
2. Elite 3. Wing Commander |
Citiraj:
mislim da je nedavno bio cak intervju sa developerima u nekom magazinu. nesto sam bio citao. :chears: |
.. da, i pušten je kratki filmić koji je posve dobro izgledao.. Valjda ćemo i to dočekat..
|
Alcatraz, Moonstone, Sensible world of soccer (al kakav je bio 95/96, ne ovo sra... što je izašlo prije godinu, dvije)
|
OBAVEZNO BLADE RUNNER , isti identican moze biti, samo da grafiku rjese ...
original sam dobio bio na nekoj nagradnoj igri na TV novi prije vise od 10 godina, 4 cda , nisam imao doma komp, isao sam je igrat u igraonicu u puli ... 13 razlicitih zavrsetaka igre postoji , ovisno o nacinima kako se igra, pitanja koja se postavljaju i sl ... http://www.youtube.com/watch?v=Mov3CuU81LM http://www.youtube.com/watch?v=JHkAZ...eature=related naravno da je imam i danas na kompu instaliranu, samo, kad se razvuce na 24" ne izgleda toliko fascinantno kako je u to doba izgledala... i , naravno, kao sto je netko napisao , COMANDOS |
Citiraj:
jedino bi možda full throttle bio još i bolji (mada je original genijalan) da je recimo rpg ili akcijska avantura. |
Citiraj:
Ovaj trend remakeova gdje se bere puno para ni na čemu je krajnja besmislica. Stare igre trebaju imati grafiku kakvu su imale. Ako oduzmeš to, oduzimaš puno šarma, čari i atmosfere. Sve skupa bespredmetna stvar, ti remakeovi. |
Citiraj:
Baš zato što su bile odlične igre ih ni na koji način ne treba mijenjati. Ne mogu vjerovati da generacija koja je igrala igre u drugoj polovici 80ih toliko pati na grafiku da im je nepodnošljivo gledati manje boja ili pixelastiju grafiku. To bih očekivao od klinaca koji su rasli sa Playstationom. Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:01. |