![]() |
Smijte se vi koliko hočete, ali recimo na mojoj staroj Epoxici s AMD761 chipsetom, WinMe je radio bez greške i ijednog rušenja ili nešto slično. Dobro, ipak je to AMD761 nesalomljiva mrcina, ali ipak. Radio je:D
|
Kao sto si rekao to je nesalomljiva mrcina :D
jer me slome sve sto je neunistivo :D cak su i mog tulca na matsonicu krsili svaka 2-3 mjeseca :D |
Evo sinoč sam stavio Win2000 ali sam morao vratiti XP zbog nekih problema od prije s diskovima,morat ču sve formatirati:rolleyes:
Ne znam kako napraviti connection na Win2000,probao sam na sve one fore iči,LAN,ISDN ali nikako nisam uspio.Imam ADSL usb modem i instalirao sam drivere za njega i kad idem napraviti vezu on opet traži drivere ali nema ponuđene ove koje ja trebam pa sam išao na have disk ali neče ni tako...Pomagajte:D |
Ja isto imam ADSL usb modem i ja sam jučer stavljao 2k i meni sve normalno radi i conection sam napravio neznam koji je kod tebe problem koji točno modem imaš?
|
Imam Siemens A-100-I,išao sam na ono make new connection i ima samo za modem(dial-up) i ISDN,nije bilo za ADSL i nisam nikako mogao to napraviti.Jel mi možeš napisati gdje si išao i kako si napravio vezu pa da probam?
|
Evo još da pitam jel moram na Win2000 sa SP4 stavljati onaj patch za USB i da li Win2000 jednako prepoznaju disk spojen preko USB-a kao XP?I kako namjestiti HR jezik na tipkovnici,nema hrvatski ili?Ja ga nisam vidio.
|
@Codiac
nije valjda da slusas BlackDragon-a, pa svima u wlanu je isprao mozak sa win2k, moram ga na jabber serveru staviti na ignore :D BD se dodatno navukao na WIN2K kada je cuo da jedna JAKO ozbiljna firma posluje ISKLJUCIVO na tom OSu (i serverskim verzijama istih) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imao sam jako dugo win2000. dugo dugo. i da nije ovog usranog shiT-com modema, ne bi vjerovatno josh jako dugo presao na xp...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
molim one koji znaju o kojoj se kompaniji radi, da NE objave ime zbog NDA ugovora pod kojim se nalazim |
Da nije jamnica ? Sad su počeli dilat vodu po NY pa ono... :D :rolleyes:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za normalan rad sve je dobro, ali još nije napravljen OS kojeg nisam srušio do temelja i to na različitom hardveraju.:D
|
Citiraj:
|
OS X se ruši nenormalo, frend radi na njemu na poslu i toliko ga psuje da ga je sve neugodno slušat :rolleyes:
|
Citiraj:
|
Očigledno nisi shvatio.
Nije još izmišljen softver kojeg nisam pokvario niti hardver koji nisam skurio. :D :beer: |
ne znam, samo prenosim iskustva, ali radi se o dizajnerskoj kući, čisto sumnjam da koriste neku betu.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Win2000 vs. WinXP Pro
Citiraj:
Pa otkud poceti? Niotkuda idem spavati ;) Ne dize se W2K bez razloga toliko dugo. Nemogu zamisliti zivot na PC-u bez W2K-a. Samo kad mi nestane ove divote u XP-u vec mi pozlije. Cim slozim XP ajde cackaj i slazi po reg-u, pa sve stimaj, pa dovedi psihopaticni DAP-ka u red, pa DiVX, pa....uzas. Pre veselo, kao da je neki poremeceni klaun najeo se MC krumpira pa slagao te vesele ikone. To je meni pre veselo :( Istina, vidi se da je XP GUI-evski podihtan za oko, ali jednostavno robusnost W2K je meni najvaznija. Prisiljen sam imati XP isto, ali W2K je glavni OS i sto god da se pojavi, tesko cu otici sa W2K-a. Ajde Veki dizi to odma pa ce ti biti jasije. |
Re: Re: Win2000 vs. WinXP Pro
Citiraj:
|
Ja imam XP ali poružnjen i ogoljen ;)
|
Citiraj:
Jel mi možeš reči što vam ti zečevi znače,koji je to ku**c? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:39. |