PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Operativni sustavi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Win2000 vs. WinXP Pro (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=22784)

tor 11.07.2005. 20:49

Smijte se vi koliko hočete, ali recimo na mojoj staroj Epoxici s AMD761 chipsetom, WinMe je radio bez greške i ijednog rušenja ili nešto slično. Dobro, ipak je to AMD761 nesalomljiva mrcina, ali ipak. Radio je:D

Codiac 11.07.2005. 22:25

Kao sto si rekao to je nesalomljiva mrcina :D

jer me slome sve sto je neunistivo :D

cak su i mog tulca na matsonicu krsili svaka 2-3 mjeseca :D

Veki-os 13.07.2005. 14:15

Evo sinoč sam stavio Win2000 ali sam morao vratiti XP zbog nekih problema od prije s diskovima,morat ču sve formatirati:rolleyes:
Ne znam kako napraviti connection na Win2000,probao sam na sve one fore iči,LAN,ISDN ali nikako nisam uspio.Imam ADSL usb modem i instalirao sam drivere za njega i kad idem napraviti vezu on opet traži drivere ali nema ponuđene ove koje ja trebam pa sam išao na have disk ali neče ni tako...Pomagajte:D

Dragon Killer 13.07.2005. 15:20

Ja isto imam ADSL usb modem i ja sam jučer stavljao 2k i meni sve normalno radi i conection sam napravio neznam koji je kod tebe problem koji točno modem imaš?

Veki-os 13.07.2005. 15:28

Imam Siemens A-100-I,išao sam na ono make new connection i ima samo za modem(dial-up) i ISDN,nije bilo za ADSL i nisam nikako mogao to napraviti.Jel mi možeš napisati gdje si išao i kako si napravio vezu pa da probam?

Veki-os 13.07.2005. 15:31

Evo još da pitam jel moram na Win2000 sa SP4 stavljati onaj patch za USB i da li Win2000 jednako prepoznaju disk spojen preko USB-a kao XP?I kako namjestiti HR jezik na tipkovnici,nema hrvatski ili?Ja ga nisam vidio.

MasterX 13.07.2005. 15:55

@Codiac

nije valjda da slusas BlackDragon-a, pa svima u wlanu je isprao mozak sa win2k, moram ga na jabber serveru staviti na ignore :D

BD se dodatno navukao na WIN2K kada je cuo da jedna JAKO ozbiljna firma posluje ISKLJUCIVO na tom OSu (i serverskim verzijama istih)

Black Dragon 13.07.2005. 16:00

Citiraj:

Originally posted by MasterX
BD se dodatno navukao na WIN2K kada je cuo da jedna JAKO ozbiljna firma posluje ISKLJUCIVO na tom OSu (i serverskim verzijama istih)
... i ista ta će imat kako mi je neki termit rekao direktan prelaz sa Win2k na Longhorn i već sada dobiva opremu na kojoj piše Longhorn ready te će tako izbjeć 2k3 i XP lapsuz :D

Dragon Killer 13.07.2005. 16:31

Citiraj:

I kako namjestiti HR jezik na tipkovnici,nema hrvatski ili?Ja ga nisam vidio.
Imaš hrvatski jezik ali moraš uključit western europa i onda tek dobiš hrvatski inače ga nemaš ni ja ga nisam odma vidio

atha 14.07.2005. 00:08

imao sam jako dugo win2000. dugo dugo. i da nije ovog usranog shiT-com modema, ne bi vjerovatno josh jako dugo presao na xp...

Dragon Killer 14.07.2005. 07:09

Citiraj:

Originally posted by MasterX
... navukao na WIN2K kada je cuo da jedna JAKO ozbiljna firma posluje ISKLJUCIVO na tom OSu (i serverskim verzijama istih)
A koja to firma

MasterX 14.07.2005. 09:01

Citiraj:

Originally posted by Dragon Killer
A koja to firma
jedna velika kompanija, prisutna u svakoj drzavi, na svakom kontinentu (medju prvih 10 najprofitabilnijih firmi na svijetu)

molim one koji znaju o kojoj se kompaniji radi, da NE objave ime zbog NDA ugovora pod kojim se nalazim

CatKiller 14.07.2005. 09:08

Da nije jamnica ? Sad su počeli dilat vodu po NY pa ono... :D :rolleyes:

Veki-os 14.07.2005. 14:10

Citiraj:

Imaš hrvatski jezik ali moraš uključit western europa i onda tek dobiš hrvatski inače ga nemaš ni ja ga nisam odma vidio
Meni je Western europa bilo uključeno po defaultu pa sam uključio central europe i onda sam dobio hrvatski za izbor.

Dragon Killer 14.07.2005. 17:08

Citiraj:

Originally posted by Veki-os
Meni je Western europa bilo uključeno po defaultu pa sam uključio central europe i onda sam dobio hrvatski za izbor.
A jesi uspio dile up za ADSL napravit

Veki-os 14.07.2005. 18:59

Citiraj:

A jesi uspio dile up za ADSL napravit
Jesam,zaboravio ti javiti,bilo je pola 4 ujutro:D
:beer:

Dragon Killer 14.07.2005. 19:45

Citiraj:

Jesam,zaboravio ti javiti,bilo je pola 4 ujutro:D
:beer:

I jer radi ono moje ili si na neki drugi način i što misliš o win 2k?

Veki-os 14.07.2005. 19:49

Citiraj:

I jer radi ono moje ili si na neki drugi način i što misliš o win 2k?
Radi ali sam morao otpakirati iz command prompta:) A što mislim o W2k,pa ne znam,nemam ja toliko iskustva da bi to ocjenjivao al meni se zasad sviđaju,još ih istražujem:D

Max_ 14.07.2005. 20:08

Citiraj:

Originally posted by W32.Hacker
Zanima me
win 2000 i ME su vrlo slični.
Zanimaju me koje su razlike između ta 2 windowsa.

2000 i ME su ko nebo i zemlja.

Amdejac 14.07.2005. 20:13

Za normalan rad sve je dobro, ali još nije napravljen OS kojeg nisam srušio do temelja i to na različitom hardveraju.:D

speedy-3 05.08.2005. 12:16

Citiraj:

Originally posted by AMD
Za normalan rad sve je dobro, ali još nije napravljen OS kojeg nisam srušio do temelja i to na različitom hardveraju.:D
OS X Tiger :):)

shimpa 05.08.2005. 14:16

OS X se ruši nenormalo, frend radi na njemu na poslu i toliko ga psuje da ga je sve neugodno slušat :rolleyes:

speedy-3 06.08.2005. 23:13

Citiraj:

Originally posted by shimpa
OS X se ruši nenormalo, frend radi na njemu na poslu i toliko ga psuje da ga je sve neugodno slušat :rolleyes:
znaci da ima neku nedovrsenu verziju OS x tiger full nema ni najmanjgeg bugica sve ide ko svicarski sat :),,,,

Amdejac 17.08.2005. 22:33

Očigledno nisi shvatio.
Nije još izmišljen softver kojeg nisam pokvario niti hardver koji nisam skurio. :D :beer:

shimpa 18.08.2005. 13:21

ne znam, samo prenosim iskustva, ali radi se o dizajnerskoj kući, čisto sumnjam da koriste neku betu.

Citiraj:

Originally posted by speedy-3
znaci da ima neku nedovrsenu verziju OS x tiger full nema ni najmanjgeg bugica sve ide ko svicarski sat :),,,,

Jelc 18.08.2005. 22:59

Citiraj:

Originally posted by speedy-3
Koliko ja vidim malo-malo izađe po hrpetina zakrpi.

Visage 19.08.2005. 00:46

Re: Win2000 vs. WinXP Pro

Citiraj:

Evo planiram instalirati Win2000 malo za promjenu(dosadno mi je:D ) pa me zanimaju vaša iskustva,odnosno da li bi mogao imati kakvih problema s programima,igrama i tako.Stavit ču SP4,normalno.Eto savjeti dobrodošli
Tek sam skuzio ovo...

Pa otkud poceti? Niotkuda idem spavati ;)

Ne dize se W2K bez razloga toliko dugo.

Nemogu zamisliti zivot na PC-u bez W2K-a.

Samo kad mi nestane ove divote u XP-u vec mi pozlije.

Cim slozim XP ajde cackaj i slazi po reg-u, pa sve stimaj, pa dovedi psihopaticni DAP-ka u red, pa DiVX, pa....uzas.

Pre veselo, kao da je neki poremeceni klaun najeo se MC krumpira
pa slagao te vesele ikone. To je meni pre veselo :(

Istina, vidi se da je XP GUI-evski podihtan za oko, ali jednostavno robusnost W2K je meni najvaznija. Prisiljen sam imati XP isto, ali W2K je glavni OS i sto god da se pojavi, tesko cu otici sa W2K-a.

Ajde Veki dizi to odma pa ce ti biti jasije.

Veki-os 19.08.2005. 00:56

Re: Re: Win2000 vs. WinXP Pro

Citiraj:

Originally posted by Visage
Tek sam skuzio ovo...

Pa otkud poceti? Niotkuda idem spavati ;)

Ne dize se W2K bez razloga toliko dugo.

Nemogu zamisliti zivot na PC-u bez W2K-a.

Samo kad mi nestane ove divote u XP-u vec mi pozlije.

Cim slozim XP ajde cackaj i slazi po reg-u, pa sve stimaj, pa dovedi psihopaticni DAP-ka u red, pa DiVX, pa....uzas.

Pre veselo, kao da je neki poremeceni klaun najeo se MC krumpira
pa slagao te vesele ikone. To je meni pre veselo :(

Istina, vidi se da je XP GUI-evski podihtan za oko, ali jednostavno robusnost W2K je meni najvaznija. Prisiljen sam imati XP isto, ali W2K je glavni OS i sto god da se pojavi, tesko cu otici sa W2K-a.

Ajde Veki dizi to odma pa ce ti biti jasije.

Ma digao sam ja to več i vratio se na XP,nisam imao nikakvih problema ali mene su boljele oči od one ružnoće(ozbiljno:) ) tak da sam se vratio na XP:D ,jako patim na izgled windowsa pa ono:D

CatKiller 19.08.2005. 00:58

Ja imam XP ali poružnjen i ogoljen ;)

Veki-os 19.08.2005. 01:03

Citiraj:

Originally posted by CatKiller
Ja imam XP ali poružnjen i ogoljen ;)
Moj je full ušminkan:D
Jel mi možeš reči što vam ti zečevi znače,koji je to ku**c?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:39.