![]() |
XP sam imao kojih 5 godina
onda preso na 7icu pre ~7 mjeseci |
Citiraj:
Misli se koliko imaš os od instalacije do reinstalacije, a ne općenito koliko se dugo koristilo neki os! :chears: |
win 7 x64 stavil prije 2 mjeseca radi ovih novih igrica
inače win xp sp3 3 godine i dalje ih koristim |
Citiraj:
XP mi je durao 5 godina bez formata posto se kako se kaze i pazilo sta se radi :P |
Win 7 Ultimate x32 instaliran 14.7.2009. u 4:37:05. :)
|
svakih par mjeseci rusim windowse, jel stalno nest mrdam po kompu. a i nije neki bed kad imas posebnu particiju samo za windowse i sve dovedem u red za 2 sata.
|
Čim "osjetim" da mi fps u COD-u nije kak treba bit, BAM reinstall XD, vec sam slozio skripte za startup servise za windoze :D
|
Windows 7 64-bit instalirani negdje u 9. mjesecu 2010.
Od onda su promijenjene dvije matične ploče i procesori, dvije grafičke i preseljeni Windowsi sa 320 Gb SATA2 na 1 Tb SATA3 disk i to sve bez reinstalacije :goood: i sve radi jednako dobro kao i prvi dan. |
Citiraj:
|
Nemoj odmah instalirati friške windoze. Prvo isprobaj kakva je razlika između HDD-a i SSD-a, pa tek onda reinstaliraj. Ne znam zašto svi odmah reinstaliraju kad kloniranje traje max 10 minuta. Ako odmah friško instaliraš, ne znaš koliko je brzini doprinjeo SSD, a koliko sama friška instalacija.
Meni je u opisu posla reinstaliranje i čišćenje računala, tako da se svakodnevno susrećem sa drastičnim ubrzanjima uzrokovanima friškom instalacijom :D. Ja bih, čisto iz znatiželje, prvo klonirao, isprobao a onda reinstalirao. |
Pa mogao bih ako ću imati volje (više) i vremena (manje), iako sam 99.99% siguran u ishod, odnosno veliku prednost SSD-a, sa ili bez reinstalacije.
Uostalom, imam i druge konfe za usporedbu pri ruci. |
Čemu onda reinstalacija? :D
|
10.9.2011 win7 64 bit, zbog 4 gb rama i novih komponenti..
|
07.06.2011. mijenjao matičnu.. sa P35 na NV680 čipset pa nisam uspio bez reinstalacije.. inače Win7 Ultimate x64 imam otkako su izašli
|
u prosjeku reinstal svakih 6 mjeseci
na sva 3 kompa koja imam zadnja instalacija bila prije cca 4 mjeseca kada sam kupovao nove dijelove najduže mi je trajao winxp, od 2005 do 2008 godine |
Kod mene svake godine reinstall imam win 7
|
Trenutni Win7 ima već 4 mjeseca radi ko nov inače mi je predhodnih godina bio običaj reinstal svaka 3 mjeseca jer se nakupi svakakvih govana od igranja s driverima, napasnika s interneta i sl. no sad sam presto to prakticirati i više se brinem o kondiciji Windowsa.
|
Mene u prosjeku instalacija drži kojih godinu dana, onda već se vuče polako ko krepana mačka postepeno pa mi je jednostavnije povući sa mreže clean image i izbjegnem par dana početnog uštimavanja...
http://img806.imageshack.us/img806/9882/win7i.th.png Ali istina, sedmica je po stabilnosti oklopnjak u usporedbi sa sr*njima koja su mi se dešavala sa XPom |
Imam 7-micu nekoliko godina, od kada se pojavila, no eto nekidan morao reinstalirati da bi preso na x64. Ova prijasnja mi je radila pa valjda skoro jednako brzo kao novo instalirana.
Ne kuzim sta ostatak radi da im je svakih 6 mj. do 1 g. potreban reinstall??? Ako testirate software u "glavnom" OS -u koristite Acronis try & decide i nemoze se usporiti. |
lenovo t400 -
win7 professional x86 7.mj 2010 Sve radi ok, osjeti se zastajkivanje zbog diska 5400rpm i samo 2GB rama, to planiram uskoro promjenit (ssd+4GB DDR3) pa ce ic i reinstall na win7 x64... |
6.7.2011 prešao na sedmicu sa XP-a. XP sam znao polugodišnje reinstalirati, nemam pojma više zašto.
Uglavnom malo sam sad ostao zatečen jer mi se činilo kako se puno duže družim sa sedmicom nego što datum kaže :eek: |
12.01.2011 instalirani, sve radi bez greške
|
Ja imam svoje Win7 Pro x64 instalirane nekih 2 mjeseca...Da nisam dobio za Bozic originalne Winse nebi ni instalirao ponovo :D
Inace radim reinstal kad primjetim da se uspore,otkprilike 2-3 puta godisnje,i nije mi tesko to raditi jer imam posebno particiju za winse i za 2-3 sata sredim sve,znaci format i onda instalacija svega od nule. Mogao bih i koristiti image,cisto radi ustede na vremenu. :) |
Citiraj:
|
U prosjeku reinstall svaka 3 miseca jer to mi je najduze da ne minjam komponente,i sad ce opet bin install prekosutra jer dolaze nove komponente. Inace se vrte Win 7 64-bit od kada su izasle.
|
Ne znam da li znaš, ali sedmicu ne moraš reinstalirat kad stavljaš nove komponente :D.
|
Citiraj:
Ali slažem se s tobom da bi bilo zanimljivo testirati razliku...Bez obzira što se unaprijed zna pobjednik. |
OSX, od sredine 2008. na hackintoshu (originalno 10.5. Leopard). U međuvremeno napravljen update na 10.6 (Snow Leopard) i trenutno je 10.7 (Lion). Radi bez greške i bez usporavanja i imam dojam da može ovako još 10 godina :)
U međuvremenu su mijenjane grafičke nekoliko puta (sada 9600 GT jer ne trebam bolje) i memorija, sada 8 GB. |
Citiraj:
Kad jednog dana (možda čak ove godine) nabavim ssd, isprobat ću tako :D. |
Imao sam Win7 x86 dvije godine, svako toliko nešto drljam i instaliram, nisam primjetio baš neko usporenje osim nakon instalacije Visual Studia i njegovih 265478 SQL servera :D Nakon toga (prije 7 mjeseci) prešao na x64 i drugu konfu i sve 5 :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:10. |