![]() |
ni meni nije racio ccc, dok nisam isključio kaspersky i tek onda instaliral.
|
Izašao je i preview 2 11.10
|
Svima kojima ne radi CCC kad uninstalirate drivere i počistite sa kojim god cleanerima na kraju odite u folder Windows/Assembly i tamo pobrišite sve od Public key token-e kojima broj ide 90ba9c70f846762e i onda probajte ponovno instalirate drivere i vidit jel vam CCC radi.
|
Instalirao sam zadnjih 120 catalysta sve odreda, i ovoga preskočim, kao da sam znao da će bit problema :fiju:
|
Stvarno neznam zašto, ali ja samo gazim sve drivere novima i uvijek mi radi sve, ali nikada nisam posebno stavljao drivere a posebno CCC, nego uvijek zajedno!
http://dl.dropbox.com/u/40937206/Pho..._38_05_771.jpg |
Citiraj:
|
Da.. i ja u zadnje vrijeme koristin tu funciju CCC za auto updejt, ne zamaran se više ka nekad brisanjem starim pa čišćenje razno raznim sweeperima i cleanerima, pa onda stavljanje novih i blabla...proces od 30 min.
Opalija update, za 5 minuta sve gotovo, čak nije tražilo ni restart?:D |
Pa restart ne traži već dulje vrijeme, ustvari nesjećam se kad me zadnji put to tražio!
Uglavnom, nemojte se zamarati sa čišćenjem starih drivera, samo ih pregazite ali zajedno sa CCC-om i nebi trebalo biti problemos ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kakav je 11.10 preview 2, da li se isplati instalirati ga.
Imam 11.9 WHQL |
Na 4850?
Ne isplati se baš, meni na 4870 teksture pucale i FPS je u igrama koje sam igrao bio dosta manji, kao i 3D Marku. |
Koji su ti driveri se pokazali najbolji za tvoju grafu 4870?
Thx |
11.9, a prije njega jedino prastari 10.5a :)
|
Citiraj:
dirt 3 benchmark.. 1280x1024 45 fps s 10,5a (koji su se pokazali najbolji) 96 fps s 11,9 ali pucale su teksture u izborniku i prije trke na load screen-u.. |
mene je katalist izludija ima par dana vec , čak sam i formatira disk ( kreten :D ). Danas san se vratija provjerenom rješenju ; goli driver + msi afterburner za oc
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:15. |