![]() |
Citiraj:
Budem postao sutra dok vidim da li je stabilno... BTW necu vise stavljati na 660MHz i 3.3V :) |
Citiraj:
to s temp mi je prvo palo na pamet... PS jel itko ima kakvih iskustva s mobilnim s754 procevima...kak to ide navodno imaju megu cashe-a pa me zanima kakvi su overclockeri i isplati li se dat 1000kn za to ili radije ubost s939 jer ipak s754 ne podržava dc |
ja nisam čuo da su se ti mobilci baš nešto turbo proslavili. ima dosta ljudi nezadovoljnih koliko sam pratio prije par mjeseci. turion mobilac bi već bio drugi par rukava. :)
|
Nemrem uploadat sliku,veli da je preko 100kb :(
Budem ju malo obradio :) Sto se tice sck.754 mobilca,dobar je,ali mislim da je bolje na sck.939 ici :beer: |
Citiraj:
|
1 privitaka
evo:
|
a i ja mislim da je bolje ić na 939
@n00b mislim da ti je ovo puno bolje rješenje...ali provedi malo vremena i vidi kak ti najbolje radi...mislim i ovo je ok rezultat ali ipak to je DFI + venice + OCZ tako da mislim da s time možeš dobit fakat dobre rezultate |
2.9v nije previše, samo ja ne znam za tccd koji drži 2-2-2@500?
a i na screenu ti kaže da ti je mem djeljitelj 11 što je nemoguće ako ti je proc 1:1 na 250x10. muljaš nešto? http://www.xtremesystems.org/forums/...suspicious.gif |
Pa gle,ja sam u biti i dok je sve na deafultu zadovoljan...Sve leti i onda..isao sam isprobati razlike clock/def.. :)
Sad cu ostaviti da ovak radi.(250x10) :) |
hmm...pise da je mema i cpu 1:1
|
Citiraj:
|
Ali mnozitelj mi je 10x :confused: :confused:
|
ajde ti fino uslikaj cpuz cpu & memory tabove jedan do drugog, hostaj na imageshacku pa postaj sliku tu.
|
Budem...Nisam duzan dokazivati sto imam...Sto se mene tice mozes si misliti da imam P1,necu se uvrijediti :o
|
Vedran-jesi probao možda sa nekim tweakerom dizat postavke iz OS-a?
Zna se desiti da se ne želi ni dići sa postavkama iz BIOS-a ali kad dižeš iz OS-a radi. |
Citiraj:
|
posudio bi ti ja svoj bh6 ali sumnjam da bi nešt dobio...pitaj n00b-a ak ti hoće posudit OCZ :D
|
n00b mulja... štoviše čini mi se da je on bivši pr0clocker. detalji tu.
|
a gle ne želim nikog osuđivat...mislim ak mu je to zadovoljstvo nek se zabavlja lik :D
|
ja nikog ne osuđujem, već samo konstatiram. ako misli da će ljudi na forumu imat bolje mišljenje o njemu zbog konfe u sigu, svatko ima svoje veselje, ali meni to nije jasno nikako...
ako sam pogriješio, duboko se ispričavam. evo samo da izložim što me navelo na taj zaključak: pr0clocker zadnji post 5/3/05, n00b regan 6/3/05. oba dva mrcine u sigu, kad ljudi traže screen nema ništa. oba imaju '0' u nicku umjesto 'o' itd. |
Vidi , vidi , svaka cast , ako i nisi u pravu imas opasnu moc zapazanja .
|
Evo,promjenio sam sig kad vam tolko smeta...
e da Pr0clocker sam :) ...loooolcina,nema sto... |
1 privitaka
evo vam slike:
|
okay n00b, sad reci čemu sve to? prvo sam se naživcirao kad sam vidio tccd/5 @3.3v kao da je moj ram u pitanju pa onda poslije još moram glumit inspektora jer me uvjeravaš da je ono prije bio tvoj screen. i kao rezultat svega toga, moj thread završi bezveze nakrcan hrpom postova nizašto...
|
Bar si ti neki profic za meme pa bi trebao znati da nisu svi OCZ-i TCCD...
BTW:http://www.thecrucible.ca/reviews/OC...Benchmarks.htm Preko 3.3V EDIT:Vise necu citati ovaj topic jer mi se neda svadati...Lijepo sam naveo da mozes misliti sto hoces.. E da...Sorry ako sam ti unistio topic,duboko se ispricavam... |
nitko se na svađa, samo razgovaramo.
fyi, tccd-a više nema ni na jednom ocz-u. test koji si mi linkao je iz 2002 kada nije bilo ni t od tccd-a, a testirana mema nije platinum el. toliko od mene... :cool: |
idemo dalje...
maksimum memorije: (je da je 2t, al šta sa radim) http://img82.echo.cx/img82/5521/275mem1bq.jpg eh da, tražeći max memorije slučajno sam ustanovio da ploča radi stabilno na 265mhz s htt množiteljom 4x. |
1 privitaka
Nije mi se dalo preflashavati BIOS za TCCD, pa sam ostavio ovaj za BH-5:D
Budem sutra probao i sa tim. Uglavnom-slikica stabilne frekve ti je dole:) Eh, trebalo bi Masnog oženit za onih njegovih 512, mislim da je ista serija pa da vidimo kak ide u dc-u... |
Citiraj:
modul od masnoga je kod mene :D danas sam se malo igro al sve nabrzinu u utorak navecer ocekujte izvjestaj :D sad sam gledo do kud ide i ide bez beda na 295... je cas3 i 2T al nisam diro previse ostale opcije u biosu nije mi se dalo jebeni dfi tog natpra pa kad nes sjbm, onda se neviram jer moram clear comos a posto sam ljen to mi je tlaka :D al u utorak cu si dat truda i vidit sigurno stabilno oce radit na bar 285... sa 2.9V efektivno 2.85V.... je sad mi na 298 odvtri everestove memory benčeve a super pi nezeli radit al to nisam ni ocekivo... http://img130.imageshack.us/img130/9122/f20db.th.jpg |
Citiraj:
Kad je taj modul bio kod mene imao sam drugi BIOS, ova Vedranova vrti mem testove i na 290, ali je nestabilno u igrama... Budem vidio sa BIOS-om za TCCD, makar 2.5-3-3 1T na 280 nije ni malo loše:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:59. |