PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Overclocking (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Otkljucavanje Sempron 2400+ (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=21376)

Isus 06.06.2005. 13:02

If it's broken give it to RAK he'll fix it, if he can't fix it can't be fixed.

Maxima foruma koja se uvjek pokazala točnom

Renesis 06.06.2005. 21:48

Neću kvarit poslovanje raku, ali taj proc je potpuno funkcionalan...

daj ga meni

RAK 06.06.2005. 22:48

Citiraj:

Originally posted by speedy-3
hehe "he can't fix it" ipak je to slomljeni (otkinut) "pincic" na Celeronu (a i da je bilo koji drugi proc) popravak slomljenog pina narafno da je nemoguca misija...... a i pomalo glupa nabijes tako "modificiran" proc u maticnu i jos i nju sjebes hehe.......

zato svatko tko ima imalo mozga takve stvari radi na testnoj konfki ili uopce i ne pokusava....... a oni koji ga bas i nemaju previse pokusaju i onda nrafno :fuming:

:)

Neka mi ga pokloni a kako ću ja uništiti svoju ploču je moja stvar.

dmd-0 07.06.2005. 10:40

Citiraj:

Originally posted by Renesis
Neću kvarit poslovanje raku, ali taj proc je potpuno funkcionalan...

daj ga meni

Proc sto posto vise nije funkcionalan - siguran sam u to jer nema nijednog pina

jel vama krivo sto ja postojim pa me zato sprdate?????ili sta sam glup???

Isus 07.06.2005. 10:48

Citiraj:

hehe "he can't fix it" ipak je to slomljeni (otkinut) "pincic" na Celeronu (a i da je bilo koji drugi proc) popravak slomljenog pina narafno da je nemoguca misija...... a i pomalo glupa nabijes tako "modificiran" proc u maticnu i jos i nju sjebes hehe.......

zato svatko tko ima imalo mozga takve stvari radi na testnoj konfki ili uopce i ne pokusava....... a oni koji ga bas i nemaju previse pokusaju i onda nrafno :fuming:

:)

Moraš ti još puno naučiti! Malo slušaj ljude koji su jako zahvalni Raku na tome što on kao takav postoji, Da ga nema trebalo bi ga izmisliti.

Gle ne sprdamo se iz tebe, ono što sam rekao o RAKu je najjozbilnije.
Kod nejga se dođe s diagnozom pacijent mrtva a izlazi se s diagnozom opreaciaj uspkpjle pacijent radi ko nov.

mc_fish 07.06.2005. 11:03

Citiraj:

Originally posted by Isus
Moraš ti još puno naučiti! Malo slušaj ljude koji su jako zahvalni Raku na tome što on kao takav postoji, Da ga nema trebalo bi ga izmisliti.

Gle ne sprdamo se iz tebe, ono što sam rekao o RAKu je najjozbilnije.
Kod nejga se dođe s diagnozom pacijent mrtva a izlazi se s diagnozom opreaciaj uspkpjle pacijent radi ko nov.

sitina cuo ja takve pricice tu...makar nikad nisam osobno isprobao njegove sposobnosti:D

e da ja sam otvorio onu nokiu i nisam uspio nac kaj je krepnulo...os se poigrat??oko cijene se dogovorimo

RAK 07.06.2005. 11:10

Citiraj:

Originally posted by dmd-0
Proc sto posto vise nije funkcionalan - siguran sam u to jer nema nijednog pina

jel vama krivo sto ja postojim pa me zato sprdate?????ili sta sam glup???

Gledam sve ove smajliće i vidim da nema odgovarajućeg. Nema onog gdje suze teku u potocima. Samo bi to moglo opisati moju tugu što si mi zajebal novog procesora koji mi (ne)treba.

A molim i kumim da mi date takav hardver koji ne radi. Meni ne trebaju samo oni koje mogu popraviti, trebaju mi i neki koji se ne daju. Imaju raritetne dijelove kojih jednostavno nema u chipoteci. Baš sam pripremio jednog pokojnog celerona za popravak ovog tvog.

Mi se tebi ne sprdamo. Svima nam je žao kada nekom rikne koja komponenta koja je s ljubavlju kupljena i postavljena u komp. Sprda ti se tvoj kolega.

Imače pogledaj sig autora ovog treada. I pogledaj ga sutra i uoči beznačajnu razliku. Malu razliku za koju sam ja odgovoran.

dmd-0 07.06.2005. 11:45

Citiraj:

weeeeee crash009 nas kada idiotu govoris takve stvari naravno da idiot nerazmislja i ne "gleda bolje" naravno da "otkine" krivi pin i naravno da sjebe proc. :) hehe i nema ga na forumu zbog dva razlog prvi sa je komp mrtav (trenutno) drugi sa sam ga :rambo: over the phone
dmd bez mozga idiot je trenutno u iscekivanju kraja skolske godine da vidi koliko dugo ce biti bez kompa...... ukoliko ne prode sa 5.0 nece jos par mjeseci postavljati glupa pitanja na ovom forumu........

a ovo je bilo njegovo ptanje nakon sa je shvatio sa je ucinio :) ("gdje se moze popravit procesor" -sto si radio "slomio sam pin" -a idiote trazi novi proc ovaj si mos objesit oko vrata :clap: )

pinmod pokusaj prvi totalna katastrofa za dmd-a :)

Ajde kukavico suti - nisi ni znao sa je pinmod dok ti ja nisam reko.bojis se imalo nes radit po kompu da ti se ne bi sjebo.A sad tu siris laži i pravis se važan(ne sjećas se ko te naučio radit na kompu).nemoj da ja počnem šprdat tebe....

EDIT: svima sorry kaj sam vas optužio, nisam pozorno čito - nisam vidil da je to moj glupi bratić piso. thnx na razumijevanju

Crash009 07.06.2005. 16:27

i šta jesi shebo proc na kraju ili ne? nisam skužio...

ja sam rekao da ga savineš pa probaš, ako to odgovara naknadno ga slomiš...

MRKONJA 07.06.2005. 19:20

Ovo što imaš u sigu se čist pristojno da clockat. Naravno da je grafička drek al nečeš vjerovat i ona se da clockat.
Fora clokanja je da se iz prosječnog stroja
dobije bolji za manje love.
Nemoj pljuvat po nečemu ako nisi probo.
I nema zanata dok se nešta ne sjebe.

n00b 07.06.2005. 19:28

Evo,doslo mi je na kurac prepiranje pa sam odlucio malo pojasniti
dmd-u i speedy-u situaciju...Mozda je on sve dobro napravio,ali jednostavno taj celeron ne ide na 533FSB (3.5GHz)..Na to niste ni pomisljali,jer ako nekaj ne radi,gotovo je,nema mu spasa...Koliko bi ja proceva pokupovao da sam svaki put kad nije nesto radilo kupio novi..Da niste takvi njubzi izracunali bi da ce procu biti defaultni takt s tim pinmodom 3.5Ghz (26*133),a tak ne moze raditi.. :fuming:

dmd-0 08.06.2005. 18:55

Citiraj:

Originally posted by Crash009
i šta jesi shebo proc na kraju ili ne? nisam skužio...

ja sam rekao da ga savineš pa probaš, ako to odgovara naknadno ga slomiš...

ma proc je sjeban
bio je to pravi pin al nije htio radit

ante991 08.06.2005. 19:08

1 privitaka
speedy-3 ne ljutis se sto sam te snimo dok si uživo?????

Emissary 09.06.2005. 12:41

Semprona je nemoguće otključat. Imam i ja 2400+ i ide do 2200 Mhz sa 1.75 V, nažalost u ove toplije dane sa 1.8 V :fuming: :fuming:

Dudek 09.06.2005. 13:05

Citiraj:

Originally posted by Emissary
Semprona je nemoguće otključat. Imam i ja 2400+ i ide do 2200 Mhz sa 1.75 V, nažalost u ove toplije dane sa 1.8 V :fuming: :fuming:
Uopce ne sumnjam da ide tolko i dalje, ali ja na zalost nemrem podignuti voltazu proca jer mi to ploca ne dozvoljava(trenutak nepaznje pri kupnji):( :( :(

Emissary 09.06.2005. 13:44

A ja mislio da je moja loša po tom pitanju :D

Meni ide ram do 2.85V, proc 0.2V više od defaulta i još +0.15V pomoću jumpera, ali ne mogu dizat napon chipsetu i to me najviše ljuti :fuming: :fuming:

Inače, Asus A7V600, KT600.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:54.