![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Svaka čast PCE i sponzorima, bome donosite veselje ljudima :chears: |
Citiraj:
:lol2: Citiraj:
još kada se postave takva pitanja da se odgovori moraju potražiti širom i porijeko proizvođačevog sajta, učine jednu dobru reklamu... |
Joj bas ste se raspisali, a cijeli me dan nije bilo da odgovaram.
U trecoj stavci pise da se gleda od datuma objave giveawaya, tako da Franf :( Al bit ce jos giveawaya... Naslov maila nije bitan, bitno da su odgovori tocni i podaci o posiljatelju potpuni, tj. barem ime, prezime i nick na forumu. Da, ovo proljece su se sponzori stvarno iskazali. Ovo je za sada nazalost zadnji ali cemo svakako zicati proizvodace za jos HW-a za giveawaye... :D |
eh, nisam vidio... samo sam preletio pogledom...
:dajpivu: nema problema, pravila su pravila, treba negdje povuči granicu :rtfm: bit ce sljedeci put... Sretno ostalima |
@krešo
Citiraj:
Edit: Poslao opet, hvala! |
Citiraj:
|
Svaka čast PCE, danas je stvarno rijetkost da netko nešto dariva! :goood::goood:
|
Allrighty then, sretno svima :)
Inače, svaka čast PCE, nagrade su vam svjetske i samo tako dalje :) |
svaka cast PCE-u :)
Nagrade sve bolje i bolje, a ova bi mi prefino legla umjesto sadasnje za 24" :) Saljem i ja uskoro mail !! |
ako dobijem grafu svoju doniram :)
|
koju? ovu 7300 :)
|
Izbit cu si zub u nedjelju i stavit pod jastuk, pa mi mozda zubic vila donese novu grafu u ponedjeljak! :D
|
Pazi da si ne izbiješ slučajno više njih i da ne dobiješ niš :D
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo i ja sam poslao,svaka cast na ovakvim giveawayima cista petica za PCE =)
|
Poslano ^^ Sretno svima =)
|
sretno svima :chears:
|
Citiraj:
Sretno svima koji igraju. |
Slažem se s kolegom Visaža. Neću sudjelovati. Hvala.
|
jojjj hahahah hihihi poslao i ja :D ja bi jednu fleksericu;D
|
op op, ja poslo, valjd ce me ovaj put pogodit...
da i ja dobijem napokon nesto na nagradnim igrama... zadnji dobitak mi je bio na tomboli u 3. osnovne :D |
Svaka cast PCE, ljepa nagradica :)
Poslano! Sretno svima! ;) |
Evo i ja poslao. Svaka čast na čestim giveaway-ima :). Slobodno nastavite tim tempom ;).
|
Citiraj:
|
Mašala :D
Iman špurijus :D |
Citiraj:
Treći put u zadnjih mjesec dana:D:D |
Poslao i ja, ovo mi je prvi puta. :chears: E kako bi mi ju lijepo bilo zamjenit sa x1050 sigurno bi osjetio porast svega i svačega:D
|
o bogami cu se i ja ukljucit makar nisam u zivotu dobio ni zvaku na nagradnoj igri:fiju:
samo par (dobronamjernih) primjedbi: -giveaway? jel potrebno i tako banalne rijeci preuzimati iz engleskog? - Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam se isto prijavio za nagradnu igru.
Nadam se dobitku, jedina dedicated graficka kartica u desktop racunalima mi je GeForce4 MX 420, ostale sve integruse, bas bi pasao upgrade da mogu na necem igrati novije naslove :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:42. |