PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Need For Speed SHIFT 2 Unleashed™ (2011) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=203011)

hrcfaca 29.01.2011. 12:06

Nisam baš do sad gledo te vide-e iz nfs shift 2 ali sad sam tu pogledo sve i nemam šta reći jedino da jedva ćekam samo još da znam koji zahtjevi trebaju i kad če igra izači.
Ja imam instaliran na svom pc-u hot pursuit i mogu samo reči da kad gledam ovo sve da ko da ih ne radi isti proizvođač igra.
Jer ima di popis auta koji če biti u nfs 2 shift??.

Danko86 29.01.2011. 13:26

Citiraj:

Autor hrcfaca (Post 1836135)
Nisam baš do sad gledo te vide-e iz nfs shift 2 ali sad sam tu pogledo sve i nemam šta reći jedino da jedva ćekam samo još da znam koji zahtjevi trebaju i kad če igra izači.
Ja imam instaliran na svom pc-u hot pursuit i mogu samo reči da kad gledam ovo sve da ko da ih ne radi isti proizvođač igra.
Jer ima di popis auta koji če biti u nfs 2 shift??.

je se ti zajebavaš sa Č i Ć?

thesekiman 29.01.2011. 18:13

Citiraj:

Autor Danko86 (Post 1836174)
je se ti zajebavaš sa Č i Ć?

hahaha :roller:

doky 29.01.2011. 18:23

Citiraj:

Autor hrcfaca (Post 1836135)

Pa i ne radi. Hot Pursuit je radio Criterion, a Shift 2 radi Slightly Mad Studios. Jedino što im je zajedničko je Need for Speed u imenu i EA kao izdavač.

BojanZD 29.01.2011. 18:39

OK, sad još neka sve te aute bace u gradsko okruženje i napokon dobar NFS serijal, al bit će i ovo "mrak"!

TheBEaST 31.01.2011. 18:03

Citiraj:

Autor BojanZD (Post 1836445)
OK, sad još neka sve te aute bace u gradsko okruženje i napokon dobar NFS serijal, al bit će i ovo "mrak"!

Neće bacati u gradsko okruženje više sve...bit će 2 pravca...jedni NFS-ovi budu samo za jurnjavu bez razmišljanja, kao što je bio sad Hot Pursuit, a drugi budu više težili realnosti, poput Shifta i Shifta 2.
I stalno budu šarali jedne godine jedan tip, druge godine drugi tip...sa različitim razvojnim timovima.

Zebran 31.01.2011. 18:43

Taman kad završim Hot Pursuit izaći će Shift 2... I kranje je vijeme da si kupim noviju i močniju grafičku! Traileri i screenshotovi izgledaju fenomenalno. Vidim da će se na autima vidjeti i najsitni detalji. Nice

Charmander 31.01.2011. 21:18

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1837745)
...a drugi budu više težili realnosti, poput Shifta i Shifta 2...

:roller:

iako postoji neka sansa izmedu nula i nista de se ustvari NFS i "realnost" mogu svrstat u jednu recenicu.

Dizel 31.01.2011. 21:58

Ne znam, ali mislim da moraju još puno žganaca pozobati da bi se bar malo približili Gridu...

TheBEaST 31.01.2011. 22:23

Očekivali su ljudi puno i od GT5, ali ipak je na kraju samo igra, a ne ono što su najavljivali i bezveze ušminkavali trailere...

A sad dvojbi i prepucavanja oko realnosti uvijek bude, al mislim da oko toga nitko od nas nebre biti vjerodostojan i reći kaj je realno, a kaj nije, jer nismo vozili tak nešto u stvarnosti...najbolji pokazatelj oko toga je dok jedan Davidson, koji je ipak odvozio dosta utrka u F1 kaže da je rFactor teži za voziti nego voziti pravu formulu...tolko o tome.

A ono kaj sam rekel u onoj rečenici, neznam u čem je problem...NFS-ovi poput Hot Pursuita su samo za jurnjavu bez razmišljanja, a Shift i Shift 2 budu težili nekakvoj realnosti (nisam rekel da bude realno) gdje ipak trebaš malo i razmišljati dok voziš i kad kočiti...meni je Shift na volanu sa modovima bio super...kad bi Shift 2 bio jednak tome, mislim da nitko ne bi trebal biti razočaran...

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1837894)
Ne znam, ali mislim da moraju još puno žganaca pozobati da bi se bar malo približili Gridu...

Kaj ti to ozbiljno, ili ironija ?

zkljaja 31.01.2011. 23:32

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1837894)

U GRID-u me voznja podsjeca na one male elektricne autice koji se voze po tracnicama, jedino mi je drift bio dobar.
U Shiftu mi je pak smetalo sto voznja izgleda kao driftanje u starijim naslovima (kako je netko vec rekao), ali tog osjecaja nije bilo sa kamerom iznutra ili sa branika.

ps.
Shift ima Nurburgring :D

nathan 31.01.2011. 23:32

veselim se igri, izgleda mi dobro, nadam se da nece biti jos puno odgoda...

media_plejer 01.02.2011. 03:21

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1837917)
Kaj ti to ozbiljno, ili ironija ?

sarkazam je ono što želiš reći dečec, ironija je nešto drugo

TheBEaST 01.02.2011. 17:53

Citiraj:

Autor media_plejer (Post 1838090)
sarkazam je ono što želiš reći dečec, ironija je nešto drugo

Znam kaj sam ja štel reći, dečec. Ak ne kužiš, pogledaj si u rječniku kaj predstavlja jedno, a kaj drugo. Ja sam mislil da li to misli ozbiljno, ili obrnuto od toga...a to nije sarkazam.

TheBEaST 02.02.2011. 19:46

Malo opširnije o unaprijeđivanju igre uz pomoć profesionalnih vozača

LINK

media_plejer 03.02.2011. 00:31

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1838544)
Znam kaj sam ja štel reći, dečec. Ak ne kužiš, pogledaj si u rječniku kaj predstavlja jedno, a kaj drugo. Ja sam mislil da li to misli ozbiljno, ili obrnuto od toga...a to nije sarkazam.

My apologies :)

zkljaja 03.02.2011. 11:09

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1839513)
Malo opširnije o unaprijeđivanju igre uz pomoć profesionalnih vozača

LINK

Kad su vec uzeli prave vozace, ocekujem da nema suludih mijenjanja smjerova pri 200+ km/h, klizanja u svakom i najmanjem zavoju i sto me jako bode u oci driftanja kod kojeg su ili gume ili asfalt namazani uljem i drift nema veze sa stvarnosti.

TheBEaST 03.02.2011. 17:32

Citiraj:

Autor papčić (Post 1839951)
Kad su vec uzeli prave vozace, ocekujem da nema suludih mijenjanja smjerova pri 200+ km/h, klizanja u svakom i najmanjem zavoju i sto me jako bode u oci driftanja kod kojeg su ili gume ili asfalt namazani uljem i drift nema veze sa stvarnosti.

Vidjet ćemo za mjesec i pol...u svakom slučaju bi trebal biti dobar pomak na bolje u odnosu na defaultni Shfit (bez modova)...ipak je 10-tak vozača testiralo Shift 2 i ako od svih njihovih sugestija ne naprave nešto čime bi konačno i PC useri dobili pravu racing igru, onda nek sve ide u...

TheBEaST 18.02.2011. 17:57

Uff, jedva čekam :zdero:

Ordem 18.02.2011. 21:01

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1840406)
Vidjet ćemo za mjesec i pol...u svakom slučaju bi trebal biti dobar pomak na bolje u odnosu na defaultni Shfit (bez modova)...ipak je 10-tak vozača testiralo Shift 2 i ako od svih njihovih sugestija ne naprave nešto čime bi konačno i PC useri dobili pravu racing igru, onda nek sve ide u...

samo da ti kazem da su pravi vozaci testirali i TDU2 pa smo svi vidjeli kako je tamo ispao handling -.-

nfs:shift je imao dosta proklizvanja
nisam vidio da se toliko proklizava u touring natjecanjima na motorstv ^^

niti sam vidio da je stig proklizavao sa veyronom, zondom, koenigseggom kad ih je testirao ^^

edit
omfg jel sam ja to vidio monaco u tom traileru?

ehohr 18.02.2011. 21:09

Ono nakon londona bi morao biti Monaco, ili su prekopirali izgled tog tunela i bacili ga na neku stazu,

doky 18.02.2011. 21:17

Izgleda jako impresivno!

Citiraj:

Autor Ordem (Post 1852538)
omfg jel sam ja to vidio monaco u tom traileru?

Očito jesi :D

MAGARAC 18.02.2011. 21:33

Zvuk je prejeb.... i ak bu takav u igri bit ce dobra bez obzira na fiziku. Nije bios los ni u prvom ali ovo mi se cini jos bolje.

TheBEaST 18.02.2011. 21:40

Citiraj:

samo da ti kazem da su pravi vozaci testirali i TDU2 pa smo svi vidjeli kako je tamo ispao handling -.-

Nisam baš čuo da su se hvalili time, a i ako jesu, očito da nisu savjete vozača iskoristili ni pol posto...a i prvi dio TDU je bio daleko zabavniji nego TDU 2.

Citiraj:

niti sam vidio da je stig proklizavao sa veyronom, zondom, koenigseggom kad ih je testirao ^^

Onda si krivo vidio, jer je Zondu lovio na sve strane (još u prvoj epizodi 1.sezone, a i kasnije sa novim modelima Zonde je bila slična priča)...a sa Koenigseggom je izletio sa staze, pokupio gume i oštetio prednji kraj na onom najbržem dijelu staze (The follow through) te je zahtjevao da se ugradi stražnji spojler. Nakon par tjedni su stavili spojler i napravio je daleko bolje vrijeme.

Ordem 18.02.2011. 23:22

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1852562)
Onda si krivo vidio, jer je Zondu lovio na sve strane (još u prvoj epizodi 1.sezone, a i kasnije sa novim modelima Zonde je bila slična priča)...a sa Koenigseggom je izletio sa staze, pokupio gume i oštetio prednji kraj na onom najbržem dijelu staze (The follow through) te je zahtjevao da se ugradi stražnji spojler. Nakon par tjedni su stavili spojler i napravio je daleko bolje vrijeme.

i koji modeli zonde i koenigsegga su u nfs:shift 1?

mislim daj boze da su ispravili handling, jer za PC vise nema postene polu-simulacije koja bi objedinjavala vrhunsku grafiku, izbor auta i dobar handling

TheBEaST 19.02.2011. 10:24

Citiraj:

Autor Ordem (Post 1852632)
i koji modeli zonde i koenigsegga su u nfs:shift 1?

Koenigsegg CCX s kojim i Stig imao problema i kojeg nije lako voziti na limitu kao Veyrona, a o Zondama da i ne govorim.

Citiraj:

Autor Ordem (Post 1852632)
mislim daj boze da su ispravili handling, jer za PC vise nema postene polu-simulacije koja bi objedinjavala vrhunsku grafiku, izbor auta i dobar handling

Istina, i nema baš...eventualno je Shift 1, ali sa modovima i ako voziš s volanom. Ali po svemu viđenom zasad, Shift 2 bi trebal biti pomak u pozitvnom smjeru u odnosu na Shift 1.

Ovdje možete vidjeti sve što su dosad otkrili. Najviše me zanima kak bude voziti po noći, pogotovo ako razbiješ svijetla, pa budu protivnici zapravo saveznici :)

Ordem 20.02.2011. 18:22

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1852796)
Koenigsegg CCX s kojim i Stig imao problema i kojeg nije lako voziti na limitu kao Veyrona, a o Zondama da i ne govorim.

u NFS shift su modeli Zonde R i F i Koenigsegg CCX

Zonda R je imala savrseno drzanje u svim epizodama top geara u kojima se pojavila (vjerojatno zbog slick guma)

zonda F se pojavila mislim u samo jednoj epizodi (vs bugatti veyron)
stig je vozio auto i rekao je da je "pretty agile around corners"

sa Koenigsegg CCX su imali problema, ali kasnije su mu promjenili ovjes i jos neke stvarcice (kazu da nije toliko utjecao dodani spojler koliko ostale stvari)

sad ne znam jel u prodaji (i u igri) CCX koji je modificiran, ili onaj kojeg su testirali u top gearu

no htio sam reci da su u nfs shift svi auti proklizavali (i sa slick gumama) bez vecih problema, cak i oni puno sporiji, sto mi nema smisla

audi RS4 sa najnaprednijim quattrom pogonom na svijetu ili jedan obican golf gti/seat leon ne bi trebali proklizavati sa 80km/h u zavoju -.-

Emissary 20.02.2011. 19:25

Ovisi na čemu igraš. Ako igraš na tipkovnici, svaki dodir tipke ti je puni okret volana, puni gas ili kočenje svom snagom. Pa sad ti vidi. :D

Ordem 20.02.2011. 20:04

Citiraj:

Autor Emissary (Post 1853763)
Ovisi na čemu igraš. Ako igraš na tipkovnici, svaki dodir tipke ti je puni okret volana, puni gas ili kočenje svom snagom. Pa sad ti vidi. :D

uvijek igram sa gamepadom

a i vidim po jubitu da i igraci sa volanom ne prolaze nista bolje..

TheBEaST 23.02.2011. 18:28

Pojedini kadrovi izgledaju stvarno je***ki

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:57.