![]() |
Citiraj:
:clap: Kupi ATI i riješio si se svih muka. |
Citiraj:
koliko ja vidim, jedino je u doomu3 jaca, i nekim OGL naslovima, ali isto sam i primjetio dase razlika u OGLu bitno smanjuje... jedino d3 koci zdob HDRa prilagodjenog nvidiji :/ EDIT: oh sry, krivo sam procito, konto sam dasi reko daje 6800ultra 5% jaca od x850xt :D |
Da,ono sto ide u korist nVidie su shaderi 3.0 !
btw...kako stoji Ati sa driverima za Linux? |
ne trebaju te shaderi 3.0 taoliko zabrinjavat..ja imam x850xt i jaaaaaako sam zadovoljan i bez podrske za 3.0 Uzimaj ATI
|
hm podrska za 3.0MS ne samo da nije korisna ( trenutno ), nego je nvidijina podrska za sm3.0 onava kakvu su podrsku imali za dx9 prije par godina :/
|
Citiraj:
Bla bla bla bla |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko sam bio probao sve je radilo OK, manje-više:p |
hm a ok linux, al za win driveri rulaju...
redovno izlaze svaki mjesec, imas opciju ccc ( koji se sve vise i vise poboljsava, i ako se sadasnji usporede sa prvim CCCom moze se itekako vidit poboljsanje... ), boljei HDR od nvidie, i za razliku od nvide zapravo postoji i razlika izmedju fsaa4x i fsaa6x :D, i jos vsync on+ fsaa... pffff... jedino ogl driveri su malo ukurcu, ali koliko vidim tose jako poboljsalo, vise ni nije toliko velika razlika izmedju atia i nvidie u oglu ( jedino u doomu3 :/ ), + odlicna dx9 podrska... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:57. |