![]() |
@dingo_d
Ne znam za ovu ploču, ali ddr je isto moguće koristit u dual channel modu. Ne znam odakle ti samo da je dual channel moguć tek sa ddr2. Bitna stvar kod dual channel je da nisu različiti keksi, a ova kombinacija neće nikad radit u dual channel modu. Jedino bi moglo bit dual channel da imaš 4 slota i da imaš još jedan keks od gigu rama. |
Ali ovako bi trebalo raditi? Jer je dečko prije mene koristio to 2 godine, pa sumnjam da je to tako nefunkcionalno stajalo 2 god.
|
Citiraj:
@OP: a ako imaš garanciju probaj zamjenit (dobil si valjda garancije?) |
Imam, u vemilu
|
Probaj sve moguće pozicije memorije napravit da budeš ziher da ti ne proradi, ali mislim da nije u memoriji (ipak everest vidi :\)
|
Ma nije memorija. Kao što rekoh, prvo je radilo na 1gb, pa nakon vađenja i vraćanja na isto mjesto tulio je da nema memorije, a nakon što sam "prodrmao" proradilo je 1,5gb. Ja sam gotovo siguran da su slotovi na matičnoj :fiju:
|
Citiraj:
Code:
Dual channel DDR 400 / 333 / 266 184pin A sad ako ljudi po netu lupetaju, i proizvodjac pise lazi u specifikacijama ploce onda okej. :) |
Nije 939.
|
Ja imam p5gd1 ploču u drugom kompu. Kupljena 2003. godine i ima dual channel ddr1 ram. U to vrijeme je bilo hrpa ploča bez dual channela, pogotovo ako su imale 3 slota.
|
Citiraj:
Znači za GA-K8NS-754 kaže Kingston sljedeće: Citiraj:
Probaj u BIOSu stavit Command Rate na 2T. |
I dalje radi na 1.5...
|
Radi li se o ovoj ploci?
Morat ces se zadovoljiti s 1.5Gb ili probaj s nekim mijenjati dual-ranked ramove za single-ranked:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:40. |