![]() |
A da jednostavno odneseš cijeli komp na reklamaciju u Links?
Ovako ispada da je grafa neispravna no ne vidim razloga zašto bi lagali. :( Ja sam imao sličnu situaciju s HG-om i jednom grafom koja kod mene nije ni htjela pokrenut komp dok je kod njih radila ali nestabilno. |
Zato jer ne želim, iz principa.
Zvao sam bio direkt servis u Zagrebu, pa su mi rekli da napišem mail i sve opišem što sam i napravio i dao slike da vide o čemu se radi, čekam odgovor. |
Eto, nakon puno natezanja sa Linksom i zamjene napjanja (po njima je do toga bilo, ali nije) na kraju smo ipak dobili novu grafičku iako oni smatraju da je stara ispravna i problem je rješen. Nema artefakta više, slika je kristalno čista, sestra sretna.
Hvala svima na pomoći i savjetima! :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
:stoopid: |
Ma, nemam blage.
Skidam kapu Domagoju iz riječkog Linksa koji je na kraju uzeo stvar u svoje ruke i uz njegovu pomoć smo i uspijeli dobit tu novu grafičku iako je stara "ispravna". Nakon dvije neuspjele reklamacije (koje se šalju u Zg) on je rekao da mu se donese cijeli komp i da će on osobno sve isprobat i rješit što je i napravio. |
imam isti problem al na laptopu (da ne otvaram novu temu) laptop je hp pavilion dv-80000 spojio sam laptop na monitor (crt) i nema artefakata pliz pomoc
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:12. |