![]() |
Sudeći po ove dvije recenzije, mogao bi reć - očekivano. Bolje od zračnoga no opet ne previše. No mnogima bi se mogao sviditi upravo radi jednostavnosti instalacije i estetike. Nije loše, al kad dođe kod nas, vjerovatno će papreno koštat tako da možda i neće vrijediti dodatne novce no treba sačekat i vidjet.
Osobno već zamišljam kao THE cooler za zimu i za bench-on-tarasa izlete :D |
Citiraj:
Jer kolko puta sam vrtio prime i slične testove po pol sata i pol dana.. pa se uvijek vidjela razlika u temp od par stupnjeva. |
Citiraj:
Citiraj:
Ne znam, skeptican sam, valjda sam ocekivao previse pa kad sam vidio da je svega par stupnjeva razlika u odnosu na zracne hladnjake ostanes razocaran. Ajde valjda ce ga netko nabaviti ovdje pa da okaci par ss-ova, nadam se iznenađenju :) |
Citiraj:
Citiram: "....ali nakon 10-12 sati temperature samo rastu i rastu. To se toliko grijalo da ga je samo gašenje moglo ohladiti." Znaci nije to bas to tj. nije ni priblizno jer to isto tih 2-3 stupnja se dogadja ina Zracnom cooleru , Na poslu imam Kabuto cooler i 920ku i isto se radna tmep malo poveca nakon nekog vremena ali onda sotji na istom danima/tjednima kao i na H50 (osim sto je na Kabuto full load znatno vec temp nego H50 :( ). |
Da, to je ispalo koda se temp popnu za par stupnjeva svakih sat vrem :), makar ona uvijek raste, al gledano u decimalama :)
|
Nema carine na informatičku opremu, samo pdv. Meni su otvorili kutiju iz DX-a i opalili pdv jer su pametnjakovići stavili jedan kabel u ogromno-glupo-plastično pakiranje (zalijepili trakom :D) pa je kutija bila velika i zato je otvorili je na carini. Vjerojatno će bit puno skuplji nego vani, a u linksu još skuplji nego u adm-u ili diskontu.
|
Citiraj:
Nemože ona dostići temperaturu procesora ili štogod ti zamišljaš kao temperaturu koju voda mora dostići.... Ona jednostavno uopće nemože rasti nakon odredenog vremena, držao ti njega i 5 dana na loadu... Jer samim time što je okolina hladnija voda se hladi... Naravno ako gledas da je temperatura okoline konstantna. Po tome bi ti temperatura vode u bilo kojem sistemu rasla neprestano ali pomalo, dakle kad tad bi se pregrijal, to vrijedi i za idle i za load :D . |
|
Kod Oprića je 960kn+posta.
Ipak mi se noctua,sa 6g garancije,odlicnim i tihim ventovima,uber performansama i 590kn cijenom cini kao best buy sto se high enda tice... |
|
Citiraj:
Cijena je očekivana kod nas = neisplativa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
:beer: |
Evo odgovor H2 shopa, dečki fakat brzo odgovaraju na upite :)
Citiraj:
|
Pročital sam puno recenzija i dosta različitih zaključaka. Uglavnom kad bi ga testirali na x980 bio bi bolji od najboljih zračnih a kad bi ga testirali na i7 920 bio je nešto lošiji. Sad na kraju ne znam kakav je i dal se isplati razmišljat o kupnji.
|
Citiraj:
Po ovome H50 je i dalje jako dobra kupnja, mada mislim da test nije realan |
Nije realan, vjerojatno zbog ventova. Moj Venomus drži 4.0 na 65c-68c, ovisno o vanjskoj temp tak da mi je njihova brojka ogromna. Takve temp imam na 4.5 sa 1.4v i dva 1900 venta.
OVERCLOCK3D, H70 review. Ovdje ga DH14 dobro dere. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kolega nije uzeo dotičnoga a mislim da nije još nitko sa PCEa (maybe I'm wrong) |
Citiraj:
drugi tjedan idem u kupnju-samo neznam di ga ima za nabaviti da je odma dostupan... |
Mislim da ga nema još kod nas za kupiti. Ponuda je još uvijek ograničena na H50.
|
Citiraj:
Pitanje je samo hoće li ti odgovoriti na telefon dok ti gledaš pred vratima frajera kako igra cod i pušta telefon dok zvoni :rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad i da dođe kod nas ko bu ga kupil :D?! |
Adriacomp, Protis, magazinRS i PC4U na nabavi kazu da je dobavljivo i to za cca 750kn. Hmm cudna mi ta cijena ali bilo bi dobro da je istina :).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima ga u prodaji, samo ide po narudžbi i čeka se 2 tjedna.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:29. |