![]() |
pa nisam, nisam siguran do koliko da ga uopće dižem, zaključan mu je množitelj, al bi ga bogme volio vidjeti da se vrti prek 2 gige i da sve radi
|
Moj radi na default voltazi na 2.0.
Mislim da bi mogao ici do 1.8 ili vise ako imas malo kvalitetnije hladenje. A jesi ga uopce probao dizati iznad ili se ne usudis vise? |
dr.ixa pa kak bi i mogao ici dalje kad imas 266ddr memoriju,to je jako malo:(trebas barem nekaj sa 400mhz da odes dalje,a kako si vidio scap je digao voltazu na 2.0v,ti nemoras na toliko ali na 1.85 mozes pa pogledaj do kuda ide
|
dečki hvala. probat ću pa ću i vidjeti, a dotada držte mi fige
|
hehe.. nema tu "drzite mi fige" ... ili se da clockat ili ne da :) samo ti njega nahrani strujom, i pusti neka krene, ali nedaj mu u win odma, nego kad clockas onda odi odma ponovno u bios i gledaj temp malo... ako jako raste vec u biosu, to znaci da ce u win barem za 1/4 brze rasti.... naravno kao sto je Komer rekao bez memorije tesko da ces ista postici :) p.s. najvaznije ti je da si prije prekontroliras kako se grije, i u biosu stavi da ti ne prelazi 75°C.... iako proc puca u puno toplijem stanju, nedaj mu da prijede tu temperaturu...
|
Citiraj:
ma mislim da je napajanje pomalo u qrcu, mislim da je oslabilo :) |
evo me, dugo me nije bilo jučer sam piknul mrežnu pa pokušavam umrežiti 2 kompa, sam da se nisam zeznul u uzel krivi kabel sve bi bilo super:burn:
u svakom slučaju ću probati pa dokle ide...ide |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:35. |