Mr.Ex.President |
09.09.2010. 14:21 |
Citiraj:
Autor Jelc
(Post 1727017)
Kaj vele ovi u Lostu-jel imaju još toga na lageru?:D
|
Izgleda da imaju jebenu seriju:D kako koju pošalju, tako je ja vraćam nazad, moga san kupit dosad novu ploču koliko san poštarine platio...
Sad se grebem na neku drugu ploču, jer ove zamjene nema smisla, iako san i tu naletija na vrhunsku glupost, naime izjavu radnika "da zamjena za nešto drugo ne dolazi u obzir jer je ploča stara godinu dana":hitthewal:
Prvo nije stara godinu dana, nego nova novcata (osim ako ne lažu), pa je samim tim i nova garancija na njoj. A sve i da nije, da je zamjenska sa starom garancijom, ta garancija traje još 10 mjeseci i moje je pravo iskoristit jamstvo i dan prije, a ne 10 mjeseci, tako mi nisu jasne ove gluposti... Ako je već politika firme da ne mjenjaju za ništa drugo, onda nek kažu tako, a ne izmišljaju toplu vodu... Iako mislin da je takva politika promašena, kupac je uvijek u pravu, a loša reklama je smrt. Mislin da ne tražin previše, ako tražim neku drugu ploču nakon 4. reklamacije ove, a nudin i nadoplatu...
Al vidit ćemo šta će na kraju ispast iz svega ovog... u najgorem slučaju da mi vrate ponovo istu popravljenu ili novu, DFI ide u prodaju sa garancijom pa se nađe biće neko ko će to kupit... ja neman više ni voljen i živaca za zajebavat se s tin iako mi ništa jače ne treba, al eto skupilo se nešto novca sa strane pa ću preselit na AM3, ploču nabavin, rame zamjenim, cpu mi paše.
|