PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   WoW kasni (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=19262)

Paske 15.04.2005. 10:48

ZA SVE NOVE IGRAČE

Danas je normalni maitnance window kad su SVI serveri off - do cca 13:00. Može se i produžiti , ali rijetko.

Ovo govorim zato da se ne šokirate kad vidite da nema servera ^^

Samo se strpite do poslije podne.

Kaj se tiće guilda - kao što Belial reče - FREE FOR ALL - od lvl-a 1 pa nadalje ^^

Elven 15.04.2005. 14:49

novi igrači:

Jel dobio tko Alliance cover a da hoće Horde cover? Ja bi svoj horde mjenjao za alliance.

P.S. Paske, nemoj me ubiti :)

Jozo 15.04.2005. 15:36

Negdje sam procitao da ove nove kopije imaju 10 dana guest pass pa ako netko ne zna sto ce s njime... da provam. :)

Ili je to patka...

vga killer 15.04.2005. 16:36

Danas ga pokupio i dobije se 10 dana guest pass

@ Elven - ja sam dobio night elfa na kutiji ak na to misliš, a ja bi hordu pa ak hoćeš

mrzli 15.04.2005. 19:36

Algoritam i poslovnost!
Da.. ima predbilježba.... točno, ali dobili smo manje komada....
ma da ... AKO netko odustane..... da, da....
nismo stavili obavjest da je količina ogranićena.... da, da..,
u petom mjesecu....
MULCI!!!!!!

Chuby 15.04.2005. 20:07

:fuming: pricaj mi....
kaj mutava neuka stoka iz Algoritma ne narucuju dovoljno komada ili je stvar u blizzardu?

Emissary 15.04.2005. 20:34

Citiraj:

Originally posted by BELIAL
gilda je free for all (hrvate fkors) tako da ljudi dodite samo dodite :)

evo ti tutorial neznam kolko je brzi :)
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/guide.html

a koju lovu blizz zaraduje, pa (680k+250k)*350 [ak se racuna da niko nije kupio colctors] = 325 500 000 kn, recimo da ce sada ovi koji igraju od pocetka platit za 2 mj, cca 200*680k = 136 000 000, dakle zasada cu samo od evrope zaradili 461 500 000 kn :) a sada kada bi iso racunat kinu (http://www.wowchina.com/topic/city/index.htm) , ameriku, novi zeland, koreju, kanadu, neznam di jos nije izaslo :) to bi ispala takva bolesna lova da bi se onesvjestio :D

Zato od mene nisu ni kune :)

vga killer 15.04.2005. 23:31

Ja ću sutra počet jer danas nisam imao vremena skinut patch

Citiraj:

Originally posted by BELIAL
gilda je free for all (hrvate fkors) tako da ljudi dodite samo dodite :)

Bolje si ti, mulac, primi škole da ne bi treći razred drugi put prolazio.

BELIAL 16.04.2005. 09:43

Citiraj:

Originally posted by Chuby
:fuming: pricaj mi....
kaj mutava neuka stoka iz Algoritma ne narucuju dovoljno komada ili je stvar u blizzardu?

Nisu oni krivi, Blizzard im je smanjio posiljku da bi mogli dat vise svabiji i "vaznijim" zemljama...

@vga: skola? kaj je to nes za jest :)

Chuby 16.04.2005. 20:49

ne kuzim kako jedan veliki blizzard nije u stanju isporucit dovoljno kopija, pogotovo nakon sto je igra vec mjesecima "vani".
@ vga: sram te bilo, nema se vremena za skidanje patcha i igranje wow-a? sjedi 1 iz zalaganja :D

JVC HX-Z10 16.04.2005. 22:19

evo, javljam se uživ iz World of Warcraft-a:D
9 sam level, na warsongu , igrica je fenomen koji se događa samo jedamput.
još nisam kontaktiro nikog od naših, i neću dok ne napravim nešto od sebe, tako da im ne idem na sramotu nego na ponos:D

igricu i karticu sam platio 559kn- i osjećam ko da je jeftino to što sam dobio.
za te novce bi dobio neki komad hardvera koji bi bio na pragu zastarjelosti il bi ubrzo zastario-pa s njim opće nebi bio zadovoljan ali,ovo, je,HIT:beer: :beer: :rambo: :beer: :beer:

JVC HX-Z10 16.04.2005. 22:20

evo, javljam se uživ iz World of Warcraft-a:D
9 sam level, na warsongu , igrica je fenomen koji se događa samo jedamput.
još nisam kontaktiro nikog od naših, i neću dok ne napravim nešto od sebe, tako da im ne idem na sramotu nego na ponos:D

za te novce bi dobio neki komad hardvera koji bi bio na pragu zastarjelosti il bi ubrzo zastario-pa s njim opće nebi bio zadovoljan ali,ovo, je,HIT:beer: :beer: :rambo: :beer:

vga killer 17.04.2005. 01:14

Citiraj:

Originally posted by Chuby
@ vga: sram te bilo, nema se vremena za skidanje patcha i igranje wow-a? sjedi 1 iz zalaganja :D
Ajd ti skidaj s ISDN-om na frendovom accountu gdje je sat neta 10kn ili 5kn navečer. Ne hvala. :o

Uzeo sam od frenda patch i account od carneta pa se bacam na igranje.

JVC HX-Z10 17.04.2005. 22:34

evo tek tolko da nešt napišem prije logiranja...

cijeli dan sam štemao oko 5 prozora; i cijeli dan mislim na WoW...:)

JVC HX-Z10 17.04.2005. 22:50

fak, igro sam 5min i pisalo je da će se server restartat, i onda me srušilo sa servera, i sad se nemrem spojit, kolko je obično server srušen?

vga killer 17.04.2005. 23:59

Na agamagganu ide bez beda

JVC HX-Z10 18.04.2005. 00:09

je, 10min je bio down, pa sam onda upao, i evo do sad...
moram ić spavat, ujutro u školu...

Paske 18.04.2005. 08:54

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Na agamagganu ide bez beda
Pizdek - reci nik da te nađem na Agiju - ja sam veliki BULLROCK ^^

MOŽDA ti čak i pomognem u startu :p --- hehehe

@ JVC -- pusti sramotu. Osim kaj je daleko zabavnije igrati dok si u guildu, većina nas high lvl-a ima love. Tako da može poslati nekaj malko sitniša i low grade opreme iz AH novim članovima. Na početku je svaka pomoć dobrodošla ^^

@ Elven - bez komentara .... ziher sam da će na PVE serverima biti JAKO uzbudljivo kad dođe honour ovaj ili sljedeći tjedan :p. U NAPAADDAAADD - oh čekaj, tip ima PVP disabled, a jebiga.... ajmo dalje ^^. Dok će na Agiju biti kompletna koljaža, raidovi, grindanje lower lvl ekipe za honour ... etc ^^

Elven 18.04.2005. 11:17

Citiraj:

Originally posted by JVC HX-Z10
fak, igro sam 5min i pisalo je da će se server restartat, i onda me srušilo sa servera, i sad se nemrem spojit, kolko je obično server srušen?
Kad piše server restart, preporučljivo je da se odlogiraš prije nego se dogodi server restart

Elven 18.04.2005. 11:20

Citiraj:

Originally posted by Paske
@ Elven - bez komentara .... ziher sam da će na PVE serverima biti JAKO uzbudljivo kad dođe honour ovaj ili sljedeći tjedan :p. U NAPAADDAAADD - oh čekaj, tip ima PVP disabled, a jebiga.... ajmo dalje ^^. Dok će na Agiju biti kompletna koljaža, raidovi, grindanje lower lvl ekipe za honour ... etc ^^
Da, u subotu navečer sam se ulogirao na svog lika na Aggamanu (i morao ponovno zatražiti ulazak u guildu :)) i na zeppelinu naletio na kolegu iz guilde (sad sam zaboravio ime) koji me opskrbio torbama, sam je kupio materijale i sašio mi obleku za mog priesta. Svaka mu čast

Ja ću svakako tog svog priesta razviti, ali ne znam kad. Sam imam dva lvl 9 priesta (Burning legion - alliance, i Agg - horde) i jednog lvl 51 rogue.

Kako je battlegrounds sve bliže meni je trenutno prioritet lvl 51 rogue i Nightslayer set da se mogu makljati na Battlegroundsu. :)

Paske 18.04.2005. 18:17

BG će za minimalno mjesec dana ^^

Prvo treba honour, pa vidjeti kak radi, pa test servere osposobiti, pa 2+ tjedna testiranja na test serverima i TEK ONDA live patch :p

Još češ se ti naigrati do onda ^^

vga killer 18.04.2005. 20:38

Imam dva lika pa gledam koji mi je bolji pa da nastavim s njim.

Noja - Rogue
Jebivjetar - Shaman

JVC HX-Z10 18.04.2005. 23:58

imam osjećaj da Jebivjetar ima skriven potencijal:) :beer: :D

Paske 19.04.2005. 11:48

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Imam dva lika pa gledam koji mi je bolji pa da nastavim s njim.

Noja - Rogue
Jebivjetar - Shaman

Realno - igraj kaj ti više paše. Nema lošeg odgovora ...

Rogue je sjajan u solo igri i tu mu je najveća mana - nepotreban je za high lvl instance. S druge strane - izvanredan za PVP. S dolazećim honour systemom, vrijedi razmisliti ....

Shaman s druge strane je dobar za solo, ali briljira kao support bilo kojoj grupi. Kao second: tank/healer/damage dealer. Uz podršku totema - svaki party voli Shamana uz sebe. Kasnije postaje izuzetno bitan u instancama. U PVP-u je dobar koliko i onaj tko ga kontrolira. Casteri, warriori i Paly-ji jambraju da je Shaman IMBA i da ga se ne može koknuti ..... može se ali nije lako :p.

Na kraju - lakše je igrato roguea jerbo ne zahtijeva toliki micro. Iako je PVP sam po sebi zahtijevan, rogue ima prednost jednostavnosti.

Shaman s druge strane ima ogromnih mogučnosti parirati manje/više svakoj klasi, ako TOČNO zna koji toteme/shockove upotrijebiti. Tu je najbitnije mana managment. Jednom kad Shaman izgubi manu - on gubi i bitku ....

Ovo je kratak overwiev s moga gledišta. Savršeno je pristran, ali to je ponajviše jerbo imam poprilično uspijeha sa Shamanom u PVP-u ^^ ( tu ne mislim na gank već MAX 2 lvl-a +- )

vga killer 20.04.2005. 00:12

OK, ak imaš kakve stvarčice za shamana za slabije levele (oko 10) ........ :D

bude 20.04.2005. 00:46

Ajd kad se ulogirate pozdravite mi prcimrava :D

Paske 20.04.2005. 08:41

Citiraj:

Originally posted by bude
Ajd kad se ulogirate pozdravite mi prcimrava :D
A jeli :p

A kak to da tvoj pajdo visi na WOW-u, a vaša malenkost ne :eek:

Ili samo kenjaviš i TI SI SAM PRCIMRAV ( čudna muzika u pozadini ).

Objasni se sine razbludni :p

Elven 22.04.2005. 14:24

Citiraj:

Originally posted by Paske
Rogue je sjajan u solo igri i tu mu je najveća mana - nepotreban je za high lvl instance. S druge strane - izvanredan za PVP. S dolazećim honour systemom, vrijedi razmisliti ....

Česta zabluda ljudi koji nisu bili u high-level instanceima.

Oni koji su bili znaju cijeniti sap i rogue-a kao dobrog damage dealera.

Zbog svoje brzine su odlični i u skidanju aggroa sa castera.

Sve u svemu, a must have.

JVC HX-Z10 22.04.2005. 15:33

Citiraj:

Originally posted by Elven
Česta zabluda ljudi koji nisu bili u high-level instanceima.

Oni koji su bili znaju cijeniti sap i rogue-a kao dobrog damage dealera.

Zbog svoje brzine su odlični i u skidanju aggroa sa castera.

Sve u svemu, a must have.

,

je, da , slazem se...
oko 5ero nas je uslo u Deadminese nitko nije izaso...
nismo imali rogua, pa su strijelci pa su odma napali strijelce kad su pull-ali van gamad...

Emissary 23.04.2005. 07:25

Citiraj:

Hehehe, za te pare dobiješ svemirski miš ili odlično kućište, a ostane ti i socijalni život :p :p

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:18.