![]() |
Citiraj:
sa manjom voltazom nisam nista niti pokusavao...:D |
1 privitaka
novi update:
neka me neko opali sa mokrom krpom po glavi, jer ja ne vjerujem...:D :D pa ovo ne moze ni moj corsair, čovječe, NEVJEROJATNO!!!! |
Izgleda da bi ovo sa 3.3V išlo jaaako daleko...
|
Citiraj:
: nuts : : nuts : : nuts : i to pazi sa 2.85V, gledam i nemogu doc k sebi : nono : Oces ga prodat za 400kn? :D |
masni je postao glavna faca, nema šta...
čini se da corsair ide na tržnicu, ha? ;) :D |
tolko ide moj corsair sa 2.9v:(
|
masni, sorry ali bas si djubre! :D
|
Citiraj:
|
brijem si da necu nista prodavati, sada bi trebao modati plocu da dam memi preko 3V i onda vidjeti kako bi to funkcioniralo... :D
priznajem da me jebeno posralo...:D :clap: sad sam naso jos 2 lika koji prodaju isto twinmoss ddr333, ali modul od 512mb... jedan mi je rekao da mu je S/N : ***AADT - znači to otpada, a jos cekam da mi se drugi javi, mozda bude nekaj... :D naravno, cijena je cca 300kn...:D |
A da ja probam nažicat v Linksu OCZ Booster na test???
|
GL sa kupnjom meme...kakve si srece opet ces naletit na seriju bjesnu!
|
:fuming:
sad sam ljubomoran ja se tu mučim sa kingmaxom kojeg sam platio 650 kn a jedva ide na 200 2-3-3-6..... stvarno imaš sreće... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam ona dva sticka Mitzekovog Corsaira vozio na 250 1:1 CL2 sa 3.2v uredno. Mislim da bi to na CL2 išlo barem do 265 ziher:D |
Citiraj:
@vga killer ajde probaj užbicat OCZ-a, pa da se bacimo na jedan fini test... |
Rekao sam ti vec.. Na tramvaj i na Savicu do mene.. Dat cemo joj masu struje i dignut je u nebesa :clap:
|
Citiraj:
DFI, ili novu ATI-cu:) |
Citiraj:
neznam, razmisljao sam si, imao sam intela od uvijek i onda sad amd...neznam...neznam... @bude evo, ako mi se vga ne javi sa ddr boosterom, bum se zaletio do tebe ovaj tjedan pa da malo obaramo rekorde...:beer: :D |
poznat mi je taj osjecaj masni,imo sam intela od 133mhz pa nadaje,ali sa bartonom sam sretan,makar sam kenjo pa amd-u da se grije ali stvarno sam bio u krivu...amd rox,stvarno,a voltmod se i ja spremam radit ali nikak da plocu izvadim iz kucista i bacim se na posao:)
|
sad sam burazu slozio jednu amd konfu, malo stariju, ali brijem da ce biti jebena...budem malo pikao na amd-u pa ako mi se svidi, ko zna, mozda i riješim intela...:confused: :rolleyes:
...u biti bi samo trebao frknuti proc i plocu i uzeti nf4 i a64...a to i nije bas neki problem...:gringo: |
Citiraj:
Jednom sam imao čak i Nvidia grafu u kompu:D :D :D |
Bum se sutra zaletio do Linksa pa ću vidjet.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
čini se da BH-5 ipak nije mrtav
ovo čak ne bi trebalo ni bit tak skupo posebno uz cijene mema u zadnje vremehttp://www.digit-life.com/news.html?115369#115369 |
pa o tome je i riječ ovdje... samo što se njemu potrefio bh5 (1a4t) na pc2700 modulu, ima u info-gami 1gb dc kit pc3200 twinmos speed premium za nekih 1300kn...
|
Uff
imam 4x256 twinmosa, prije 1x512 twinmosa, prije 2x256 sd twinmosa, prije 1x32 twinmosa - čitaj - uvijek sam kupovao isključivo twinmos - ali neće mene udubine potrefiti......aaaaa šmrc No...ipak....idem ja pogledati te brojeve :D |
Citiraj:
ja zvao i provjerio...100% ziher...:D |
Citiraj:
Odi pogledat, znaš da "Nada zadnja umire" |
Citiraj:
M-TEC xxxxxxxxxx50D no dobro, idu na 2.85V na 230mhz 2.5,3,3,10 druga 2x nisam ni gledao, ta su lošija, vjerovatno isto AADT, samo što su twinmos i isto xxxxxxxx50D da D ne znaći dizel? :D |
Citiraj:
osim naravno ako ne želiš da se pročuje jer planiraš pokupovat sve što imaju pa onda dilat... :D :burn: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:06. |