![]() |
Lol... Gledam u sliku i cini mi se poznata, ali nikako se sititi odakle (tj. dok nisam procita ovaj dio u zagradama :)). I dalje su mi NB cooleri najlipsi :p
|
Citiraj:
Il si izaberi nes s caskinga pa se uguraj u group buy kad cemo ga radit,ima interesenata dost.... shwertz komertz :D |
Citiraj:
Tiši su, pristojni protok, duži MTFB. Jedino je cijena problem. |
@Shaka111:
Ovdje ti je usporedna tablica statickih tlakova Scythe ventova: http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_3db2ec6f.jpg Samo da nadodam, 1 mm-H20 ~ 10 Pa |
pitanje, nabavljate samo iz casekinga?
ja sam baš zapeo si za džentl tajfuna na 1850 o/min a oni baš nemaju EDIT: nemojte računat na mene, baš mi je lovica otprhnula danas, tako da do drugog mjeseca niš |
razmatra se taktika josh,polako,mozda i stignu. Mozes im i poslat mail s upitom dal ce ga dobivat il ne. Ja tako u Ditech saljem i odgovaraju unutar pola sata na sve upite :)
|
eto ako netko ima za grupnu narudzbu ja sam isto zainteresiran imam dosta stvari koje bi uzeo sa case kinga.
|
Dok se narudzba ne pokrene potpisujem i sebe. Bas bi dobro sjela jedna AKSA u kantu.
|
uglavnom,trebalo bi sa adrese na koju ce se vrsit dostava uplatit na caseking. Razgovaracu s svojom bandom u Grazu slijedeci tj pa cemo vidjet,mada mi mrsko preuzimat svu odgovornost na sebe al staces....
|
Caseking ha?
Fino :) , mogao bi i ja kakvu Noctuu ubosti i prozirnu stranicu za Cosmos :) (kad kod nas nema nitko :/ ) |
Idemo ljudi pisite, ove narudzbe nesmiju propasti.:chears:
|
http://www.hardwarecanucks.com/wp-co...-2-294x300.jpg
CoolerMaster Excalibur PWM fan Ak niš zgleda sexy,mocan je ali i skup,mozda ga ubodem u ameriki....17$ http://www.coolermaster.com/upload/n...20091130_2.jpg |
Jako lijep dizajn, jedino "brine" od 13-30 dba.
|
Citiraj:
|
Akasa Apache
600 -1300 RPM 57.53 CFM 6.9 -16.05 dB(A) Jer od tišine rastu uši... :) |
Citiraj:
|
Stavio ga ja u uvodni post i o,itekako je high Luftdruck: max. 2,64 mm-H2O :D
Na casekingu ga kombiniraju sa Prolimatechom :) |
Citiraj:
A reci ti meni, kad će narudžba? Nešto si se ušutio :D |
Da budem iskren,neda mi se na mene preuzimat sve,podosta je ljudi zainteresirano i onda bu me ziher 10% njih hebavalo da kad ce stic,da sam ih zavaljo,otvorice mi par blogova ko lošem trgovcu pa onda kad i stigne bu me vjerovatno optužili da im zbog kašnjenja vent ladi 2 stupnja lošje a koje sam i srece drito 3 komada nebu radila po isporuci pa cu se josh s reklamacijama morat bavit il nedobože otkupom shebanih ventova :)
Nadam se da razumijete svi o kakvim se problemima radi. |
Citiraj:
Uglavnom, nećemo više u OT, ako se predomisliš pingaj :beer: |
Evo ako treba, ja ću naručiti i platiti paypalom.
Tko je 100% siguran za kupovinu neka se javi ovdje. Ja bi sebi uzeo 2 Noctue ili Noiseblockera. Svi dijelimo poštarinu i eventualne carinske troškove, kojih će 99% biti (računajte da ako je naruđba vrijedna 1000 kn = ~250 kn carine sa PDVom). Kad stigne meni ja isti dan šaljem ostalima koji su naručili. |
|
Svatko svoj vent (ili ventove) plača, dakle ako je nečiji 7€ on plača 7€ ako je nečiji 19€ on plača 19€.
Na checkoutu provjerim koliko je poštarina za sve skupa i svi dijelimo poštarinu.. |
s koje stranice/ducana se narucuje?...da mogu cijene pogledat
|
@Clown
Za mene podatak od 2.64 mm-H2O pri samo 1.300 okretaja spada u high static pressure i koliko kuzim niti jedan vent nema bolji pritisak od ovoga pri navedenim okretajima. ;) A sto se tice narudzbe smatram da sam pouzdan, evo bas sam nedavno obavio trgovanje sa Thedream-om, eto mozete njega pitati o mojoj pouzdanosti :D I eto, placam dodatnih 50 kn narucitelju, neka se covijek okrijepi s kojom kriglom crnog tomislava :chears: |
Ja bi isto uzeo kojeg NoiseBlockera i CoolerMaster Excalibur. Sad se samo treba dogovorit oko detalja, di se narucuje, cijene i sl.
Edit: Meni odgovara CaseKing. Uzimam 100% dva venta, ali budem pogledao jos malo koje modele NoiseBlockera imaju. |
Naručuje se odakle vi hočete, CaseKing, DiTech... vi predložite pa kako večina kaže odatle će se naručiti :)
Što se mene tiće svejedno, ako hočete CaseKing - nema problema Samo nešto da bude blizu - Njemačka/Austrija i slično, preko oceana ili Karpata nečemo :D Dakle, neka se se ovdje upišu samo oni koji bi 100% naručili |
Dakle, Doinče the Klaunče bi jednog ovog ljepotana naručio ako može :D
http://www.caseking.de/shop/catalog/...WM::12827.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
Al ako je i to riješeno.....pošto je zauzet Excalibur,Noisblocker ide Doinku,neko ce Noctuu,ja želim bit drugačiji od drugih i uzimam Akasu Apache,ovu camo verziju :D PS. u slučaju da prvi plan zakaže,sredio sam ja rezervnu varijantu :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:47. |