![]() |
Citiraj:
edit: Thommy, nikako :D sala... |
Uglavnom, sjajna cijena je 240$ za taj procesorčić, ako uzmemo u obzir da za više novaca prodaju sad već obični (kraj ovog E8700) E8600 ;)
http://cgi.ebay.co.uk/INTEL-Core-2-D...item2c4fdcb05a |
Citiraj:
ja sam tak flashao i nisam neki starac:goood: mislim da se ovaj E8700 bude mogao za dobru cijenu prodati nakon sto se izgustas sa njim, jedino ak ga nebudes htio zadrzati onak za kolekciju :) |
Da, ali mora požuriti s prodajom jer vrijednost užasno pada s obzirom da Intel štanca nove procesore kao da ih sere neka velika deva.
|
Evo sta sam za sad uspio izvuc iz njega http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1007880 :)
Treba mu dosta napona za 5ghz i dosta se grije ali nema veze, trebalo bi mozda izvadit sve na balkon pa onda probat na hladnom zarku ali to nekom drugom prilikom :D ionako ce cijelo vrijeme stajat na stocku i zao bi mi bilo da se skuri ipak ih je malo proizvedeno i raritet je. @Clown Nece bit problema sa plocom commando ide do 600fsba, a imam i dfi dk p45 t2rs+ koja poteze do 655fsba ali trenutno je kod buraza :) @Drug Brko nisam platio nikakvu carinu paket je poslan kao used processor i vrijednost 30$ tako da carine nema :D @maX Hehe to cemo jos vidit, mozda :D |
Znači neće pod LN2? :(
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Citiraj:
@timmy :D |
Haha doso je i vas, super :D
Mogli bi osnovat neki E8700 Club :lol2: Uglavnom svi idu jednako, i svi su q831 batch osim fearlessleaderov :/ :chears: |
Citiraj:
|
I koliko treba za 4.0 u prime95 rocky?
|
Citiraj:
|
Predobro. :D
|
|
Ništa od police, ha? Ipak lovica bolje zvuči :D
|
tak izgleda xD
|
Moj je jos u kompu i tu ce i ostat ;)
|
ja bi ga prodao,i kupio e8400 i još nešto...xD
|
Citiraj:
Mod: ekipa držite se teme, i što manje OT-a. |
Citiraj:
|
Skrivaju rezove obojica, isto kao i sa ove nove runde :)
|
Nikakve se reze ne skrivaju, procesor smo prodali jer je loš batch, kao i svaki drugi Q831. Da smo uboli Q829 to bi već bila druga priča. No našli smo utjehu u 32nm :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:10. |