![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E da, i pala mu je cijena nekih 60 Kn... |
Citiraj:
Samo pitam. |
ST je ko Kingmax - ili razvaljuje na 450 sa CL2, il jedva radi:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
AMD rastura u većini pamuka, a A64 u svemu
|
INTEL RULES !!!
|
Ajde nemojte sad tu srat ko je bolji i napravit od threada beskorisno prepucavanje. Molim lijepo.
Trenutno me jedino zanima PQI i to 512 mb modul, dali je brz kao i 256 itd. |
a jeste svi zapeli , ko veli da je uopce cela serija tih takva , njemu se je mozda zalomil jedan jedini stgick te memorije , dok su svi drugi na super velikim latencijama:rolleyes:
|
Ja sam zaspammao Linksovce da istestiraju module od 512MB. Vjerovatno će bit rezultati sutra-prekosutra.
http://www.links.hr/phpBB2/viewtopic.php?t=1666 |
Citiraj:
|
Za tih 1000 kn uzme se poštenih 512Mb u Linksu :
RAM PC-3500, 256MB, DDR, G.E.I.L., Golden Dragon, DDR 433 - cijena 507,80 za cash i onda lijepo 2 primjerka.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo,konacno sam sredio napajanje...Ne razumijem kak mozete usporedivat Intel i AMD u propusnosti.Ja mislim da su ovi rezultati ultra dobri s obzirom da imam A7N8X-X(citaj:najveci shit od asusa)...Maticna nema ni DC
|
Citiraj:
Epox 8RDA3+ 2*512MB HC 466MHz Golg, 2.5-3-3-7. 2.6V DC |
oko ceg se vi svadate..ccc kupi novi pcplay...i pogledaj test...
kingston,cors i geil high end...:beer: |
Citiraj:
GEIL Golden Dragon 3200 je postojala jedna serija s boljim chipovima, ali se ovo ostalo od Golden Dragon serije ne isplati. |
Citiraj:
Do kolko ti ide ta mem na CL2? Fala... |
Čovijek je 2 posta ozgor tebe nabeo da ima 2*512 :confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
idu idu a za korsa kolko se ja sijecam (4400)ima test na pce?!ili |
Citiraj:
|
Vjerojatno imaš bolje rezultate zbog dual chanella, tih desetak posto teško da dobijaš sa 7 MHz FSBa više. :beer:
|
Stvar je u BIOS-u. Do sad sam koristio modane BIOS-e, drzao FSB na 235 MHz i imao sam mem. read oko 3400 MB/s. Sad sam vratio origigi BIOS i na 227 MHz imam 3500 MB/s.
|
Citiraj:
Ja sam bacio oko na TwinMos 3200 Premium, 1300kn giga u Mlacomu, samo kaj se nema love :( . Inače proizvodnaj TCCD chipova se gasi tak da će možda sve memorije poskupiti. Tak je bilo s OCZ EB-om (najbolja mema ikada), kad se prestao proizvoditi je koštao na e-bayu i u dućanima koji su je još imali oko 400€ giga. |
Pi*ka im materina, ukidaju TCCD radi onog šita od DDR2.:smoke:
A ništa, sad moramo natjerat Links da nabavi Balistix:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:05. |