![]() |
A nino, dobra je i ova tvoja HD 4870 s 512GB video memorije, ta bi mogla fino potegnut u Krizi. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj, pošteno sam platil. Kešom:D |
Citiraj:
Sve mi se čini da bu ovo i moja kartulja u budućnosti bila! |
Citiraj:
Žena je rekla da uzmem iz kasice-prasice ak mi fali kaj-nije rekla da zemem iz svoje, greška:D Ali to je već spamara i ot... |
Citiraj:
|
E, sad je to 2much. Najbolje da sad prodaš svoju i pokupiš profit :D
|
Niš od toga, stara 4870 bude išla na bubanj:)
|
Ma oni su u banani totalno, prvo spuste cijenu abnormalno, a sad misle prvoj budali koja uleti po grafu zaračunat i razliku koju su spušili..Nisu normalni...:wtf2:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, al ko će kupit kod njih kad protis ima 200kn jeftinije
|
Pa moraju nekako nadoknadit gubitak koji im je jelc nanio
|
Citiraj:
;) Ja još uvijek čekam svoj primjerak iz gorinfa...meni sve nešto gori a njima izgleda da i nije... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidiš recimo,onaj Cosmos za 5 somova(s napajanjem). Za 3 soma se dobije Cosmos nepofarbani i jedno 3 puta bolje napajanje,al i takav artikal(koji ja kao trgovac nikad nebi uzeo za danju prodaju) je našo svog kupca u obliku jednog člana foruma (gušti su gušti)...... A i svjedočio sam kad se u toj radnji prodavala gtx280 po 5 somova :fiju: pa zaš nebi i 5850.... |
Malo sam kloknuo grafu i odvrtio 3dmark 06, evo reze.
Grafa ide na 900/1250 bez problema:goood:, btw GPU-Z ne pokazuje prave frekeve. Probao sam i novog Stalkera u DX11 modu i radi ko vurica, ide preko 50 fps vecinom. Jedva cekam dirt2 i ostale Dx 11 naslove. :D |
Došle su AMD/ATi-u ipak malo do glave neke stvari (nažalost)
ATI increases 5850 price;
Citiraj:
http://vr-zone.com/articles/price-in....html?doc=7956 |
Citiraj:
|
Zato su ovi u Feniks kompjuteru digli tolko cijenu grafe, znali su oni to unaprijed. :D
|
Da li bi moj procesor bio "usko grlo" za ovu karticu?
Inače radi na 3.6Ghz a koristim i eist i radi stabilno. |
Ja sam procesor držao na 3.5 za vrijeme stare grafe(3870) kada je došla nova stavio sam na 4.0 Ghz i radi sve 5. Razlika je dosta velika tih 500 mhz bar u 3d čamrku,ako je to mjerilo :)
Mišljena sam da će ti bit ok,da je 4.0 bilo bi još bolje..toliko od mene. |
Citiraj:
Bilo bi još bolje da je kakav i7 :D ali ipak me zanima za ovo što imam jer i tvoj procesor je drugi model. |
Citiraj:
|
bit će ti dosta...
|
Citiraj:
|
Svuda su sada malo skocile cijene grafa, u Linksu je sa 1900 skocila na 2000kn najjeftinija 5850.
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.806.474 |
kad se samo sjetim da sam u feniksu kupoval neka sranja za 100kn a u vitrini bila izlozena 5850 za 1400 kn
kreten :hitthewal: |
Hm, je li ovo ok rezultat?
Konfa, Q6600@3GHz, 4GB memorije, 5850 s default taktovima... 16535 http://img20.imageshack.us/img20/4586/scshot.th.jpg Nisam stigao odvrtiti jos nista, ipak je clean install OS-a dosao :zdero2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:18. |