![]() |
ATi Catalyst se neće više pokrenuti
Imao sam instalirane 9.9 drivere. Normalno su radili i jedno dana upalim kompjuter i piše error neće da se pokrene CCC. Probao obrisat i reinstallirat ove pa i 9.6, 9.5 ali isti problem.
Evo slika errora: http://img127.imageshack.us/img127/6396/errorcatalyst.jpg Ovaj KERNEL32.dll_unloaded se pojavi kad probam pokrenuti bilo sta iz Catalysta. Ako neko nije problem da ga uploada i napiše gdje se nalazi na hardu. Ili možda nešto drugo?:stoopid::stoopid: |
ATI Catalyst Control Centar ne radi
Ne radi mi taj Ati CCC, na Visti je radilo, instalirao windows 7, pa instalirao driver za grafičku ali taj CCC ne radi, ikone ima (desni klik na radnu površinu) ali ništa od njega. Matična je Gigabyte GA-7S748, instaliran SiS, grafička ATI Radeon HD 2600 XT AGP (RV630),driver 9-9_agp-hotfix_vista32_dd_ccc, a probao sam i 9-9_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu. Radi Aero ništa ne trza,ali nema CCC, u kartici za Display adapter piše sve ispravno, molim ako netko može pomoći.
|
.net framework ?
|
Citiraj:
@ Fire12 Nego jel ti izbaci kakvu grešku? Probaj pobrisat drivere pa opet instalirat. |
Ne izbacuje grešku nikakvu, pobrisao drivere i opet isto, napravio novu instalaciju, isto neće da pokrene CCC.....
|
Eventualno provjeri da li ti je .net framework uključen...
Odi u Control Panel->Programs and Features->Turn windows features on or off (izbornik s lijeve strane). |
vedranzeman, pokušao i to ali neće, hvala, instalirano i neće, da nema veze možda AGP sistem....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:51. |