![]() |
e pa da....!!!!
budem prvo malo po ekranu od tv-a! (to bi trebalo malo pospjesit) onda nekom sintetickom maicom.... ispravite me ako grijesim |
Ajd samo reci gdje si kupio grafulju.
Samo da pitam - koji je ovo vrag u zadnje vrijeme? Svi nekaj kure ( i ja ) ili oće nekaj kurit. I onda se čude kaj firme propadaju. |
A koji je vrag? Kaj misliš? Grijanje je skupo, plin opet poskupljuje, pa šta očeš da ljudi umru od zime, ovak fino skuriš grafu i nemoraš 5 dana grijat (ni ti ni sused). :D
|
sta vam je ljudi....
ako netko ovdje pusi to smo MI.... sve treba "poklat" prije isteka garancije.... i nadoplacivat po malo :D ko ih jeb.... kad zaposljavaju svoju glupu familiju.... "Ajd samo reci gdje si kupio grafulju. " ime ducana, broj racuna.... ma sve napisem :beer: |
dobra vijest !
graficka prosla pod garanciju.... odnio sam grafulju i u zamjenu uzeo rame.... nisam ju nista dodatno "klao", odnio sam ju onakvu kakva je.... :D za ducan vjerujem da svi znate (ocjena servisa: fantasticno) :D |
Čitah nešto u zadnjem Bugu da je isti efekt moguce provesti povećavanjem napona na agp slotu.
To valjda nikako ne mogu prokužit kad povećaš napon, spržiš grafulju pa vratiš na staro. |
ma kakav bug....
|
Citiraj:
Ne pali ti to! Moja grafa dela na max već godinu dana i ništ joj nije!!! Tak da su to samo priče!:cool: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:03. |