![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
E.O.D |
Citiraj:
Zagore, rekao sam ti davnih dana da se ostavis igranja sa naponom i hardverom i uhvatis se kolica i mjesalice :) |
doink- sta ja sad mogu kaj me on pit da mu pomognem, ja neznam odgovor, pa sam pito vas, to kaj se njemu neda skidat program..... ma niko se niš ne usudi....ni otvorit komp a kamoli dirat zice..... a tip je iz mog razreda, jedino se ja to usudim... :dobartek:
|
onda fino pustite sve da stoji kak je
dal komp radi? -> radi |
Pa sta onda gnjavite ljude ovdje bezveze, ako se nitko nista ne usudi napravit? Sta bi ti htio onda da ti se preporuci? Da ti netko na daljinu iskljuci tu ledicu? Daj prestani dosadjivati sa glupostima i reci frendu nek zalijepi izolirku preko LED-ice ako mu bas smeta. Nije to nista opasno.
|
Citiraj:
Reci ti frendu nek se jebe ak ti ne da da mu pomogneš. :roller: |
ima više načina za pročitati model:
what-model-is-my-motherboard ili kod svakog paljenja kompa: http://i.techrepublic.com.com/galler...10-439-371.jpg (drugo zaokruženo) |
Sad pazi kad ti veli da frend ima uključen onaj logo (jer mu je to baš fora ili je tak "došlo s kompom":D) od ploče i da mu se ne prikazuju ove informacije koje se vide na tvojoj slici.:)
Dok bude za dani link opet ponovil kak se niko ne usudi ništ otvarati. Garant da se cijeli "problem riješava" prek MSN-a, Facebooka, SMS-a i sl. veselja.:) |
...ili dimnim signalima u Darkwoodu :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |