![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Postoje ljudi koji žele da im neka stvar jednostavno radi, bez velikog filozofiranja i bez toga da oni sami shvaćaju kako to zapravo radi. I takav pristup moraš poštovat. OP-a sam shvatio kao jednog od takvih te shodno tome pružio adekvatno rješenje. Druga stvar je što se čak i to pokazalo kao prevelik napor za OP-a... @OP: uTorrent ti preko wine-a radi bez problema i na linuxu, websučelje također. |
mislim da je on sam dokazao ovo sto sam ja rekao. tko nezeli nemora citati. meni to sve radi u 26 MB rama bez swapa.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moja kombinacija za vrlo stari stroj koji mi služi za skidanje torrenata je Vector linux + fluxbox (ako treba GUI) + rTorrent + NFS (ili Samba) da ostali u LAN-u mogu do skinutog. Nisam ništa naprednije radio.
Poruka svima koji nikad i nipošto ne žele čitati README i eventualno kuckati po conf ili rc ili sličnim datotekama kad trebaju nešto podesiti je: ostanite na windowsima. Nemojte prelaziti na linux. M$ vas treba i vi njega. Pa ako nešto ne radi pod win, a vi ne znate riješiti, odnesite komp u servis. Ili možda ipak... pročitajte, proguglajte. Ima i na ovom forumu dosta kvalitetnih savjeta koliko sam vidio. Ali treba čitati i proučavati. |
Citiraj:
To ti je dobra prilika da nacuis sistem. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:42. |