![]() |
Citiraj:
imam friz koi radi led cak ga i drobi :zdero2::beer::beer: |
ZOMG:roller::roller::roller:
|
To ti je rodjeni overclocker, cak je nagovorio starce da kupe frizider koji radi led tako da moze clockat na ledu po cijele dane :D:D
|
:care:
zakon, nema druge rijeci :D |
Jos jedan kojem treba lekarnik :D
|
Samo se vi smijte... sada kada arctic cooling pobere ideju pa novi hladnjak s ledomatom naprave :goood:
|
mislis valjda na thermaltake?
e ljudi, se sjecate onog padobranca koji je htio spojit kuciste na dimnjak (il tak nest slicno) :D |
ajmeee, :D:D
|
Jebote od kud vise ispadate,lijepa nasa ima hrpu talentiranih sportasa(barem neka korist),nesto normalnih i pun k...c ovakvih.Ono strah me je otvorit forum ujutro.
|
Citiraj:
Citiraj:
znam da su ova dvojica manijaci :D ali su talentirani manijaci :D bas me zanima sta ce na kraju ispast.. :goodnite: |
Mora djekic pustit neki komentar, normaln da smo manijaci da nismo se nebi bavili OC-om nego bi sadili cvijece u vrtu :D:D
|
Citiraj:
Rade u cvjecarni :roller: |
ti to meni?? mene nazivas neuspjesnim i kazes da nisam za to??? nemam rijeci
|
Citiraj:
Palo mi na pamet kad sam procito ono da bi sadili cvijece u vrtu. Šala mala :D |
ajde kolega, reci mi po cemu bi ti bio uspjesan? :D
|
hahahahahahha.
|
vservera, na tebe se to odnosilo ;)
|
:stoopid::stoopid::stoopid:
...čekaj, a ovo bi trebalo - biti? :goood::roller::chears: |
Citiraj:
|
Ne sjećam se kada sam se ovako nasmijao. Hebate komedije...:lol2:
I jedni i drugi - i ovi sa idejom, a i ostali skomentarim, urnebes ste:amen: |
Citiraj:
|
Ovo je tek budućnost hlađenja konfiguracija, uvjeravam vas! Ma kakvi hitpajpovi i heliji, tekući, rastopljeni metali, ovo je LED, jebovas -- LED! Uz ovo vam neće trebati kuler na cpu, auxu i vga, ovo sve ladi!
|
haha, dobri ste ljudi ja crkavam oc ovog :)
|
hahahhahahah
pa to i jesam napravio za zajebanciju cisto iz dosade onda me vservera nagovorio da okinem na forum a komentari urnebes :roller::goood::chears: |
Vi ste kako bi se reklo mlade nade hrvatskog overclocka... xD
Mozda vas jednog dana zaposle u thermalu ili coolermasteru kao improvizatore lol xD |
Citiraj:
:zdero2::zdero2: |
Citiraj:
Citiraj:
|
erm ja kad imao slicne fiks ideje mislio sam pretvorit jedan TT blok u blok za vodeno :) radilo je ok preko vodovoda :) a posto nisam imao pumpu i rad, od toga nije bilo nista :) to je mozda smjer koji bi trebali probat :D
|
Ove riječke klinje uvijek znaju nasmijat cijeli forum... Samo se nadam da neće postat reultat "svoje" urnebesno dobre memorije ...
:spam: :care: :hitthewal: |
To bi bilo to :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:45. |