![]() |
Imam jedno skroz početničko pitanje. Koja je razlika između AGP i AGP 4X i 8X?
|
Skoro pa nikakva:)
|
Citiraj:
|
To je u teoriji. Kao što kaže Jelc, u praksi ćeš teško vidjeti razliku, a i testovi su pokazali isto.
|
Između 4x i 8x nema neke prevelike razlike, par %
|
Citiraj:
Imam(sapphire) 3650 AGP, koja je u GPU-z-u prepoznata kao ATi(visiontek) 2600XT 512 ddr2, a everest kaze fino 3650. Sad moram probati kakvu 3digru, jer rokam samo red alert2 :D Imao sma 2400pro agp, također puno problema...:nono: |
Ati 3650 driveri za win 7
Trebaju mi hitno driveri za ATI RADEON HD 3650 ali za WINDOWS 7!!!
HITNO JEE!!! |
ati izbaci ovo:
http://support.amd.com/us/kbarticles...AGPHotfix.aspx |
AGP? To ćeš malo teže upogoniti. Prodaj je dok još možeš i kupi neku nvidiu.
|
Citiraj:
|
[Problem]Sapphire HD 3650 512mb
Evo imam 1 problem sa tom grafickom.Evo u cemu je stvar.Postavio sam ovu grafu na konfu od pentiuma 2.4 ddr1 512mb (za nekoliko dana 1.512gb).Maticna asrock p4i65g.Instalirao sam drivere i to sve radi ali kad odem u Catalyst->Information Center onda mi pod Grapich adapter pise:
"1.VisionTek Radeon HD 2600 XT AG [SyncMaster]" Jel ovo neki problem sa driverima ili necim drugim?Ili pak ovo ovako mora bit.? Ako su driveri krivi molim vas da mi dadnete pravi link.Hvala:fala: |
Evo pitanjce i pomoć molim, na staroj konfi mi crkla 9600 , inace gore je athlon 2600+ i matična ploća asrock K7S8XE+ http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=K7S8XE%2B , da li bi ova grafa radila na mom kompu i da li bi bilo pomaka u performansama od 9600?
|
Radila bi na tom kompu i bilo bi značajnih pomaka u performansama.
|
ati radeon hd3650agp
Svi koji imaju ovu seriju graficke dali je moguce kakav dobar overclock graficka je malo slaba pa mi recite svoja iskustva. :)
|
Možeš overclockirati, ali s tim nećeš dobiti apsolutno ništa...jednostavno neisplativo...:nono:
|
I još agp verzija. Neisplativo na n-tu potenciju.
|
Da se nadovežem na kolege, ako se misliš igrat tebi treba "novi" komp.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:53. |