![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Se smije znat za koliko si ju prodao? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Trznica je prvo sto pogledam kad dodjem na forum, ne znam kako mi je promaklo...uglavnom, dobro si dobio :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neznam bas, nebih se slozio sa tom tvrdnjom, al ak si isprobao nemogu tvrdit da neradi! Clock LE verzije je 380/200 ak se nevaram, sto mozes uostalom ocekivat od 128bit memorije, nista posebno, ona je dostigla svoj max! |
Probao sam samo nikakva LE verzija nego Sapphire 128 bitna sa frekvencijama 380/340...moze se modati no rezultati dosta slabiji u odnosu na 256 bitnu...u ovom slucaju powercolor (380/340).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Napomena svaka druga kartica se moze a i nemora modat, znaci kakve si srece! Ja sam morao mijenjat, kad uspije, onda se ides zezat sa clockom, pa izgori mema ili gpu od topline, jer si brijes ma moze to ovaj cooler hladit, ''stavit cu jos par pasivaca na memui to ce raditi'', sto se Lord Clockanu neki dan dogodilo, pa ce morat vec 6 karticu promjenit... ili tu negdje! |
Citiraj:
|
Kakve su frekve od 9700 i jel bolja od bilo kakve 9600
|
Citiraj:
|
ima koji program za vidjet temperaturu gpu-a?
|
Citiraj:
|
Pa šta nemaju sve ove od 9500 ili 9600 nadalje neku temp. zaštitu?
|
Citiraj:
|
Koliko sam vidio svaka powercolorova 9800se ima 256 bitnu memoriju.
Ali nije samo u tome kvaka za softmod. Otvoriti jos 4 cijevi nije problem,ali neko proizvodjaci namjerno useru (s oprostenjem) jednu cijev pa dobijes artefakte. Bez obzira na 256 ili c128 bitnu memoriju. Znam za sapphire da to cesto radi. A sto se tice temperature koliko znam samo XT verzije imaju senzor. Pozdrav |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:54. |