![]() |
Citiraj:
|
Ja cu vjerojatno rjesavati dvije IC7 ploce u skoro vrijeme, pa slobodno predbiljezbe na PM ;) Ali nece ici u bescijenje ;)
|
jedno OT:
evo ubijam se s plocom Abit AI7... dosad sve radilo bez greske, al eto frend formatirao komp i jos bogznasta radio pa sad kad se ukljuci komp dode slika s opcijama TAB za POST i DEL za setup al pritiskom na bilo koju ne mrda... do jucer sve radilo bez graske... Pomoc molim!!! Moze na PM! |
Nek iscupa ram malo van i vrati ga natrag. Jel prepozna diskove na POST screenu? CCMOS?
|
svaka ti dala!
mem problem! javim ti se na pm ak dode do poteskoca da ne punim s OT! tnx |
Ram je u 99% slucajeva krivac zastoja kod postanja.
|
GRUB??
error 21? Did I do that?? |
Ne kuzim, kakav error 21 i gdje ti to pokazuje? Na LED displayu na ploci ili?
Citiraj:
|
probao to 2x i evo sad treci put proradilo... svira...
Hvala! |
Citiraj:
Daj reci ak mi nemozes/nezelis prodat da te otpisem i trazim dalje :/ |
Hehe, vjerovatno si cupavome ponudio bescjenje, a lijepo je napomenuo. To je ploca samo za odlikase i prave fakere :D
|
A ja sam seljak. Jer imam sisulju koja je u vrijeme kad sam je kupio bila top klasa. A sad mi radeonka nece radit na njoj -.-
|
sorry frende, ali SiSulja nikad nije bila niti ce biti top klasa :D
mozda top u low ili low-med klasi da, ali nista iznad toga |
Citiraj:
|
pa pretpostavljam da nije bio glup i isao ju kupovat novu... samo covjek bez mozga bi isao kupovat x1950Pro za AGP po cijeni preko 500-550kn
|
Ma rabljenu sam uzeo za 500kn.. a ima i garancije jos.
O čmarkovima nemogu govorit jer mi grafa ne sljaka s driverima.. eo i sad radim opet na 1024*768 bez drivera. Sad mi lijepo treba maticna koja normalno radi s tom grafom. |
Pa kad imaš šrott ploču, eno ti lik na tržnici prodaje QDI sa i865PE čipsetom, na tvom mjestu već bi bio na pol puta do njega jer ju poklanja za 70kn :D
|
maX, lesinaru jedan lesinarski, pobro si mi sve 478 ploce! kaj gradis hram od njih? XD
na kraju se odlucio prodavat komponente da na kraju skuzih da imas fetish na njih? cccc XD |
Da, ta QDI mi se ne cini losa. Ugradio sam jednu QDI socket A prije par godina (iz Feniksa), evo je jos radi u katastrofalnim uvjetima (losa struja, instalacije, shrotex, chushpajz u kanti i katran u ventilatorima).
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:54. |